Nu solliciteren

Online Content Stagiaire

Functie Content Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Alphen aan den Rijn
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong en hip merk gespecialiseerd in duurzame kaarsen, geurstokjes en zeep. Wij werken met een klein team waardoor de lijnen kort zijn en de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan groot is. Met ruim 700 verkooppunten in Nederland en de rest van Europa gebruiken wij zowel de Nederlandse- als de Engelse taal. Voor onze marketing zijn wij op zoek naar een creatieve online content stagiaire. Ben jij een ambitieuze HBO student(e), die altijd bezig is met mode, beauty en lifestyle en op de hoogte van de laatste trends op The Gram, Facebook en andere social media kanalen? Vind je het daarnaast leuk om te zien hoe het er nou echt aan toe gaat bij een lifestylemerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Je maakt een plan wanneer je wat en waar gaat plaatsen. Er komen geregeld nieuwe producten binnen die jij in de markt zal introduceren. Ook kijk je naar speciale dagen zoals Moederdag of Dag van de zorg en bouwt hier een campagne omheen. Je maakt hierbij gebruik van een mix van sociale kanalen zoals Facebook, Instagram en Mailchimp. Je bedenkt de campagnes samen met inkoop en sales. Je hebt hierbij niet alleen oog voor het product maar voor de hele merkbeleving. Je werkt de campagnes verder uit met design en fotografie. Mede dankzij jou groeit onze online presence en brand awareness. \ Ben jij handig met Illustrator, Photoshop en/ of Lightroom? Dan kan je tevens helpen met het opmaken van promotiemateriaal zoals flyers en brochures.

Gewenste profiel

- Je volgt een commerciele mbo- of hbo opleiding\ - je bent voor minimaal 20 weken beschikbaar\ - Je bent een goede planner en werkt gestructureerd\ - je bent creatief. Kennis van Illustrator, Photoshop en/ of Lightroom is een pre\ - je bent woonachtig in de omgeving van Alphen aan den Rijn\ - je weet alle functies van Instagram en Facebook en kunt hier makkelijk mee omgaan

Wat bieden wij

Wij bieden jou een uitdagende, creatieve stage waar ook nog strategie bij komt kijken. Je werkt in een creatieve omgeving in een klein, gezellig team. Je wordt persoonlijk begeleid waarbij je ook de ruimte krijgt om zelfstandig en in teamverband te werken. Last but not least hebben wij een mooie stagevergoeding voor je en een lekkere personeelskorting op al onze leuke producten.

My Flame Lifestyle B.V.

My Flame Lifestyle is een jong en hip merk gespecialiseerd in duurzame kaarsen, geurstokjes en zeep. Onze producten worden verkocht in ruim 700 verschillende verkooppunten binnen Europa.
Wij werken met een klein team waardoor de lijnen kort zijn en de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan groot is.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022