Leerzame Marketing & Communicatie Stage bij verschillende kinderopvangorganisaties (Soest)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing/Communicatie/Social Media
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 30 weken 16 - 36 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Zie salaris opmerking
    Conform CAO Kinderopvang
Taakomschrijving

Ben je derde- of vierdejaars mbo-student en volg je een opleiding in de richting van marketing, communicatie, commerciële economie of online media? Zoek je een stageplek om jouw vak in de praktijk te leren? Denk dan eens aan de kinderopvang! Vanaf september bieden we een uitdagende en afwisselende meewerkstage, waar je ruimte krijgt om veel te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Maar nog leuker, je draait ook echt als collega mee! Zoek je een afstudeerstage met een specifieke opdracht? Ook dan horen we graag van je!

Werkzaamheden

\ We kunnen je alvast één ding vertellen: geen dag zal hetzelfde zijn! Tijdens jouw stage ben je bezig met de creatieve invulling van redactionele- en marketing-producties voor de website en social media kanalen. Je maakt content in de vorm van foto en video om klanten, samenwerkingspartners én medewerkers te binden en boeien. Je werkt in ons CMS en leert op die manier een website & intranet te onderhouden. Je ondersteunt bij het opmaken van corporate-, externe-, interne- en arbeidsmarktcommunicatie en documenten, presentaties, flyers, posters en advertenties. Verder denk je creatief mee tijdens de brainstormsessies voor leuke marketingacties. Daarbij houden we altijd rekening met jouw interesses en kwaliteiten!

Gewenste profiel

\ We gaan graag aan de slag met iemand die enthousiast en leergierig is, maar vooral ook zelf initiatief durft te nemen. Je bent communicatief vaardig, dol op schrijven en beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift. Je bent creatief, stelt je open en flexibel op en durft mee te denken met nieuwe plannen. Ervaring hebben met kinderen is niet nodig, maar het is wel fijn als je affiniteit hebt met deze doelgroep. Kennis van InDesign en Photoshop is een pré.

Wat bieden wij

\ Je komt te werken op het servicebureau in Soest, bestaande uit een fijn team medewerkers met verschillende expertises. De afdelingen HR, Kwaliteit, Planning, Facilitair, Financiën en Marketing faciliteren hun diensten aan verschillende kinderopvangorganisaties. Er heerst een gezellige en informele sfeer. Naast dat je van ons kunt leren, leren wij natuurlijk ook van jou. Daar belonen we je graag voor middels een stagevergoeding conform de CAO Kinderopvang.

Tijdens jouw stage werk je nauw samen met de afdeling HR en de Recruiter en wordt je deel van de afdeling Marketing & Communicatie. Deze bestaat uit een manager, twee allround marketing- en communicatietoppers en een social media marketeer.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Soest, Nederland