Nu solliciteren

Digital Creative - Urban Sports & Culture - Dutch & English

Functie Intership
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking We geven stagevergoedingen. Maar bovenal een toffe ervaring!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een HBO student van communicatie, marketing, international lifestyle, multimedia, design of is je interesse gewekt vanuit een andere opleiding? En heb je affiniteit met creatieve digitale marketing? Dan is … op zoek naar jou!

Even voorstellen:

We zijn een groeiend en creatief Eindhovens bedrijf dat een social platform voor straatsporters en straatartiesten – ook wel de Urban Sports & Culture genoemd - in de markt zet. Een digitale omgeving waar urban sporters en artiesten verbonden zijn, ze elkaar uitdagen, hotspots delen, elkaars passie laten zien en waarderen. Wanneer, met wie en waar ze dat willen. Deze urban sporten zoals freerunnen worden ook steeds populairder mede doordat skateboarden, breakdance en BMX op het Olympisch programma staan.

Dit bedrijf is bovenal ook meer dan ‘alleen een app’. We bieden merken en steden creatieve campagnes aan om hun stad of merk sterker te verbinden aan onze urban communities en levendigere steden voor urban te realiseren. Door te werken bij dit bedrijf krijg je de kans om je netwerk sterk te vergroten en samen te werken met onze partners … (ondersteunt innovatieve bedrijven) en talloze urban partners. Je bouwt expertise op internationaal niveau, leert rechtstreeks van experts en werkt nauw samen met de oprichters. Wil jij meewerken om de wereld te veroveren? Join us!

Werkzaamheden

Je werkt mee in het dit bedrijf team, bedenkt en werkt verschillende communicatiemiddelen uit. Van guerrilla acties die ingezet worden in steden, social mediacampagnes met urban atleten en artiesten (influencers) tot aan het meedenken van nieuwe marketingconcepten. De uitgewerkte communicatiemiddelen ga je online inzetten of bij offline events. Daarnaast sta je in nauw contact met de community en houd je hiermee contact (community managent). En onderzoek je concurrenten, doelgroepen en potentiele samenwerkingspartners zoals Red Bull, Vans en Trasher. Hieruit haal je inspiratie om met het team nog passendere en spannendere communicatiemiddelen te ontwikkelen. 

Welke taken horen daarbij?

Bovenal denk je actief mee aan de wildste ideeën voor dit bedrijf!

Wat bieden wij

Stagevergoeding: Nader te bepalen. Maar wij geven stagevergoedingen!\ \ Ook bieden wij de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In onze open kantoortuin is samenwerking vanzelfsprekend. Je bent rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners, en leert zowel de onlinewereld als het ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren.

Ben jij de creatieve stagiair(e) die wij zoeken?

Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Creative Director, Niek Cloin, CityLegends: Niek@citylegends.nl

CityLegends

A social network for Urban Sports & Culture, and an agency which connects the community, cities and brands. Creating vibrant communities for the free.

Join us!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022