Sales (Staffing) Stage beschikbaar in Utrecht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Sales (Staffing) Stagiair
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Bij Staffing worden de in onze organisatie (bijna) beschikbare consultants aangeboden op open & op hun profiel passende vacatures. Dit verkoopproces gebeurt vaak via een koude relatie en een tussenliggende partij (broker).

Takenpakket Sales Staffing

Hier wordt kort besproken wat de dagelijkse taken zijn die onder de scope van Staffing vallen.

Automatische matches (DigDug)

Een dag begint met het bekijken van de automatische gematchte vacatures voor de beschikbare consultants. Deze consultants krijgen uit ons systeem DigDug 4x per week een overzicht van (een beperkt aantal) openstaande uitvragen uit verschillende bronnen die zijn geprioriteerd o.b.v. een persoonlijke match voor elk van deze consultants (de meest relevante vacature staat bovenaan in de lijst). De tijdsduur van deze taak varieert behoorlijk en is sterk afhankelijk van het aantal beschikbare consultants en of er relevante vacatures open staan.

Andere matches (mailbox)

Na het valideren van de automatische matches is er een lijst van vacatures in de (staffing) mailbox om door te nemen. Dit geeft je een duidelijk beeld welke nieuwe aanvragen er nog open staan en welk aanvragen er nieuw binnengekomen zijn. Na op (laten) volgen van aanvragen die nog open staan kun je kijken welke nieuwe aanvragen er interessant (kunnen) zijn en kun je (evt. later op de dag) recruiters te benaderen om deze aanvragen verder compleet te krijgen en consultants te benaderen om:

  • (a)    Te valideren of er een match is

  • (b)    Ze te vragen hierop actie te ondernemen.

Specifieke uitvragen

Na het doornemen & opvolgen van de output van DigDug & de mailbox zijn de meest relevante vacatures al bekeken en kan er nog even selectief gezocht worden voor specifieke uitvragen: er zijn enkele bronnen die dagelijks bekeken moeten worden omdat ze (nog) niet in DigDug of de mailbox staan.

Uitdaging/ start

Merk op dat bovenstaande “slechts” het begin van je werkdag & verantwoordelijkheden is: De rest van de dag zal in teken staan van de lopende zaken uitwerken zoals CV’s updaten, consultants benaderen voor documenten en recruiters bellen voor openstaande vacature en inschrijvingen afronden. De “menselijke” kant (interactie) is een dus belangrijk onderdeel is van deze stage en biedt jou zeker de mogelijkheid om dit vak (-gebied) te leren en te groeien in deze rol. En zodra je bovenstaande routine enigszins in de vingers hebt, kun je opportunities aanpakken & jezelf uitdagen door de taken uit te breiden of het werk makkelijker te maken, zoals:

  • Een duidelijk overzicht maken & bij (laten) houden dat laat zien war elke consultant zit (klant, wat voor soort project, functie, looptijd, tarief, etc.)

  • Een overzicht te maken met contact informatie van recruiters & brokers met telefoonnummers e.d. om sneller te schakelen.

  • Broker informatie verwerken in overzichten om (direct) terug te kunnen kijken via wie onze consultants zijn aangeboden

  • Presales gesprekken bij te wonen om de inhoud te leren en de wereld van data & sales te leren kennen

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Zakelijke dienstverlening
  • Klein (10-49)
  • Utrecht, Nederland