Nu solliciteren

MARKETING STAGE - AMERSFOORT

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vind jij het leuk om te weten wat er speelt in de samenleving? Heb jij affiniteit met nieuwe technologie? Dan past deze stage zeker bij jou!

Over dit bedrijf

SummaView is een consultancybedrijf dat zich richt op het aanbieden van oplossingen op het vlak van Business Intelligence en Artificial Intelligence (S+ Groep). Met ruim 28 medewerkers sterk, is deze scale-up actief op de consultancymarkt en in de ontwikkeling van innovatieve concepten. Wij helpen onze klanten in de transitie naar een datagedreven omgeving en zijn bezig met de ontwikkeling van een Master Data Management oplossing.

Werkzaamheden

Marketing

Gewenste profiel

Marketing

Wat bieden wij

Contactinformatie

Enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatie en CV naar recruitment@summaview.nl. Heb je nog meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail of bel naar 033 301 1239.

Meer weten? Kijk hier: https://ap.lc/LtZsX

SummaView Consultancy B.V.

SummaView Consultancy B.V.

SUMMAVIEW staat voor slimme, pragmatische, zelfstandige Business Intelligence. Denk hierbij aan data-science, machine learning, database-optimalisatie en fancy dashboards. Wij zijn een jong bedrijf dat hard groeit en de komende jaren tot volle wasdom zal komen. Ons ultieme doel: organisaties beter te laten functioneren dankzij onze BI-oplossingen. SUMMAVIEW bouwt op slimme, pragmatische en zelfstandige professionals.

SUMMAVIEW werkt met experts die ervan genieten om buiten de doos te denken en innerlijk juichen als ze een ingewikkeld vraagstuk op briljant eenvoudige wijze weten op te lossen.

Wie bij SUMMAVIEW werkt, krijgt veel vrijheid en mogelijkheden. Tegelijkertijd geven wij onze mensen veel eigen verantwoordelijkheden. Innovatiedrang, probleemoplossend vermogen, persoonlijke ontwikkeling en periodieke wijsneuzerij behoren tot het bedrijfs-DNA van SUMMAVIEW.

Wij zoeken geen salonspecialisten, maar intelligente aanpakkers die met ons willen meegroeien.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022