Nu solliciteren

Uitdagende stage op het gebied van marketing en communicatie in de zorg | 400 euro stagevergoeding

Functie (online) marketing- en communicatiemedewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Nunspeet
Uren per week 24 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Bij een stage van 36 uur per week
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage op het gebied van Marketing en Communicatie? Waarin je het verschil kunt maken voor mensen met hersenletsel? Dan is dit iets voor jou! 

… is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg.

Werkzaamheden

Op onze afdeling ga je met verschillende dingen aan de slag. Denk aan contentcreatie, ontwikkelen van huisstijlmiddelen, projectcommunicatie, bedenken van mooie PR campagnes of vergroten van naamsbekendheid. Spreekt online je meer aan? Denk dan aan het ontwikkelen van een socialmediastrategie, beheer en optimalisatie websites of SEO/SEA gerelateerde taken.  \

Kortom: keuze genoeg! We zijn vooral benieuwd naar wat jij leuk vindt en wat je graag wilt leren. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Gewenste profiel

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je leergierig bent en jezelf graag wilt ontwikkelen. Verder zien we graag het volgende in jou: 

Wat bieden wij

Dan zien we jouw CV en motivatie waarin je aangeeft wat je graag wilt leren graag tegemoet! Heb je vragen over deze stage? Bel of app dan naar Eva Vos, communicatieadviseur via 06 82 94 63 86 of stuur een mail naar e.vos@interaktcontour.nl.  

Lees hier meer over InteraktContour.

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022