Nu solliciteren

MBO/HBO/WO PR-stagiair(e)s gezocht in Amsterdam

Functie PR stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Creative agency dit bedrijf zoekt pr-talent(en) om onze kennis aan over te dragen over het maken van mooie dingen voor onze klanten. Wij zoeken versterking van september 2022 t/m januari 2023. 

Vanuit de beste plek in Amsterdam, de Vondelkerk, bedenken en produceren we al 13 jaar nieuwswaardige campagnes, sympathieke activaties, social mediacampagnes, events en pr-stunts waar mensen een glimlach van op hun gezicht krijgen. En de moeite waard vinden om door te vertellen. Zo laten we het goede in merken groeien. Dit doen we voor bijvoorbeeld Dopper, Biodermal, Elho, Belvedere, Fiskars, Affordable Art Fair, Under Armour en Waterschap. Om maar een paar te noemen.

Werkzaamheden

Je helpt bij het genereren van publiciteit voor lopende projecten en signaleert voor onze klanten kansen op online en social mediagebied. Daarnaast help je bij de organisatie van persevents. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het analyseren van de activatiecampagnes en het maken van de rapportages voor evaluaties. Hard lachen combineer je moeiteloos met hard werken.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

You want? Dan hebben wij dit:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022