Nu solliciteren

Meewerken in het Operations team van een internationale communicatie en marketing agency!

Functie Stagiair Operations/Project Management
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je kent ons wellicht nog niet, maar we stellen onszelf graag aan je voor: Edelman is een wereldwijd opererend communicatie- en marketingbureau. Je vindt ons op de 11de verdieping van The Edge op de Zuidas, het duurzaamste kantoorgebouw van Europa! Met de lift reis je naar de 11de verdieping waar je – gewoon op sneakers - uitstapt in een andere wereld. Welkom bij Edelman!

Edelman lost complexe communicatie- & marketing vraagstukken op voor zowel Nederlandse als internationale klanten in B2C & B2B. Zo werken we voor grote merken als HP, Shell en PayPal. Vroeger werden wij vooral ingehuurd voor PR, nu staan wij bekend om onze geïntegreerde communicatie oplossingen. Nieuwsgierig naar ons verhaal? Lees het …. Als dit je aanspreekt hebben we goed nieuws voor je. We zoeken een stagiair die vanaf september, maar bij grote voorkeur al vanaf de zomer, deel wil uitmaken van ons team.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat kan je van ons verwachten?

Als Operations stagiair krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid en heb je de mogelijkheid om je Operations skills te ontwikkelen op zowel nationaal als internationaal niveau. Je komt te werken binnen het Operations team waar je goede begeleiding en opleiding krijgt. Onze stagevergoeding is € 450 bruto per maand voor een 40-urige werkweek.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022