Nu solliciteren

Uitdagende HBO/WO afstudeerstage in Den Bosch

Functie Programme Officer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie 's-Hertogenbosch
Uren per week 20 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 12 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een ambitieuze internationale non-profit organdit bedrijftie die zich inzet voor de versterking van jongeren door sport in Afrika, het Midden-Oosten en Europa. Dit bedrijf werkt met een klein, maar groeiend team van enthousiaste professionals en stagiaires in o.a. Mali, Kenia, Egypte en Nederland.

Stagiaires zijn bij dit bedrijf een volwaardig onderdeel van het team, en doen in die hoedanigheid veel werkervaring en connecties op met verschillende organdit bedrijfties/partners in zowel Nederland, als in het buitenland (bijv. het Ministerie van Buitenlandse Zaken, internationale organdit bedrijfties, onderwijsinstellingen en gemeenten).

Werkzaamheden

Als je bij dit bedrijf stage loopt, ben je vanaf de eerste dag een volwaardig medewerker van het dit bedrijf team! Dit betekent dat je zelfstandige opdrachten krijgt, eigen verantwoordelijkheden en in de praktijk als startend professional aan de slag kunt. We vinden het belangrijk dat de opdracht zowel bij de student als bij dit bedrijf past én bijdraagt aan de ontwikkeling van de student en de organdit bedrijftie. Een stageplaats bij dit bedrijf omvat verschillende opdrachten, naast een meer leidende rol in grotere projecten. Voorbeelden zijn:

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, ondernemende en creatieve student met:

Wat bieden wij

Dit bedrijf biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waar studenten goed bij ondersteund worden. Ter begeleiding van de student vindt er wekelijks/maandelijks een overleg & coaching moment plaats. Daarnaast zijn er ook geregeld project gerelateerde overlegmomenten. Tevens heeft iedere student een vast aanspreekpunt binnen het managementteam, waar er altijd mee overlegd kan worden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022