Nu solliciteren

Afstudeerstage AO/IC Accounts Payable bij een topwerkgever met mooie merken!

Functie Afstudeerstagiair AO/IC Accounts Payable
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Renswoude
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 272
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je gaat stage lopen op de afdeling Accounts Payable Trade. Deze afdeling zorgt met 10 medewerkers voor een optimale verwerking van de leveranciersfacturen. We verwerken ruim 175.000 kostenfacturen en bijna 1 miljoen commerciële facturen per jaar voor 11 verschillende entiteiten binnen de Benelux! Het doel: een snelle en correcte verwerking. Je kunt je voorstellen dat dit een complex en dynamisch proces is, wat we in hoge mate hebben geautomatiseerd. In een betrokken, gezellig en divers team werk je samen met je collega’s. Daarnaast krijg je de kans om complexe processen van een succesvolle, internationale organisatie van dichtbij te zien.

Deze afstudeerstage valt in het gebied van de AO/IC. Jouw taak is het in kaart brengen van het retourproces voor ICI PARIS XL en vervolgens op zoek te gaan naar verbeteringen.

Werkzaamheden

Deze afstudeerstage valt in het gebied van de AO/IC. Jouw taak is het in kaart brengen van het retourproces voor ICI PARIS XL en vervolgens op zoek te gaan naar verbeteringen. Hierbij komen vraagstukken aan bod als:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Solliciteren

Je kunt direct online solliciteren: https://www.werkenbijaswatson.nl/vacatures/afstudeerstage-aoic-accounts-payable-e89904

A.S. Watson Benelux

Wij zijn A.S. Watson Benelux, marktleider in health & beauty. Je kent onze winkelformules vast wel: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Je vindt ons in Nederland, België en Luxemburg.

A.S. Watson Benelux is onderdeel van A.S. Watson Group, 's werelds grootste internationale retailer in health & beauty. Wereldwijd heeft A.S. Watson ruim 15.700 winkels en 12 retailmerken. A.S. Watson Group maakt weer deel uit van het internationale concern CK Hutchison Holdings Limited.

We willen het elke dag nóg beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Dus kom maar op met je positieve energie en slimme ideeën en ‘be part of more!'

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022