Nu solliciteren

Stagiair communicatie bij taalschool in Amsterdam

Functie Communicatie/marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 100 - 200
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Taalschool dit bedrijf is hard op zoek naar een stagiair communicatie om ons team te versterken! Wij zijn Max, Max, Darren en Nadine en met zijn vieren hebben we twee jaar geleden een taalschool opgericht, dit bedrijf. Inmiddels zijn we flink gegroeid en hebben we veel cursisten en docenten die Nederlandse les krijgen en geven. Naast het leren van de taal willen we graag dat onze cursisten zich thuis voelen in Nederland.

Werkzaamheden

Via verschillende social media kanalen proberen we onze cursisten betrokken te houden bij de school. Ook ontvangen cursisten maandelijks een nieuwsbrief, hebben we een podcast en organiseren we evenementen. Jij mag deze kanalen beheren en nieuwe content creëren. Je mag je eigen doelen stellen en strategie bepalen om de betrokkenheid bij onze studenten te vergroten en bekendheid te creëren bij nieuwe studenten. Daarnaast ga je werken aan de website. Natuurlijk doe je alles met ondersteuning van ons en als je wil in goed overleg, maar we zullen je ook veel ruimte geven om zelf aan de slag te gaan.

Lijkt het je leuk om deze startende taalschool te voorzien van een mooie communicatiestrategie en creatief en zelfstandig je gang te gaan? Dan is deze stage wat voor jou!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022