Nu solliciteren

Afwisselende Financieel/administratief stage in de Eventbranche (Nieuw-Vennep)

Functie Financieel administratief
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Nieuw-Vennep
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een opleiding (financiële) bedrijfsadministratie en spreekt de eventbranche jou aan? Vind je het leuk om voor merken als Exact en Formule 1 te werken dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken per direct een stagiair(e) die samen met ons aan de slag gaat met onze financiële administratie. Dit bedrijf is een MKB bedrijf, hierdoor zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het verwerken van administratie in de ruimste zin van het woord.

Wij bieden een leerzame en dynamische stageperiode met je eigen taken en verantwoordelijkheden. Samen met je collega’s werk jij aan de meest toonaangevende events werkt. Uiteraard hoort hier een passende stagevergoeding bij!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je komt stage lopen bij dit bedrijf. Dit bedrijf is een full-service audiovisuele partner in de eventbranche gevestigd net onder de rook van Amsterdam. Wij zijn een creatief, energiek en ambitieus bedrijf die audiovisuele materialen (audio, video, licht en rigging) verhuurt aan high-end opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland.

Door de opgebouwde kennis en ervaring de afgelopen 35 jaar zijn wij naast een betrouwbare en creatieve partner ook een partner die echt het verschil wil en kan maken. Wij creëren voornamelijk Business to Business events denk hierbij aan producties voor: WINK, Exact Group, UEFA, Formule 1 en Kumpany. Ook hebben wij een aantal vaste locaties waar wij huisleverancier zijn. een aantal van deze locaties zijn; Circuit Zandvoort, Taets Art and Event Park, Expo Haarlemmermeer en Het Sieraad in Amsterdam.

VRF

VRF is een fullservice audiovisuele partner in de eventbranche gevestigd net onder de rook van Amsterdam. Wij zijn een creatief, energiek en ambitieus bedrijf die audiovisuele materialen verhuurt zoals: licht, geluid, video, rigging en stagedesign. Door onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren zijn wij naast een betrouwbare en creatieve partner ook een partner die het verschil wil en kan maken. Wij creëren en produceren!

Graag denken wij met jou mee hoe we samen een onvergetelijk event kunnen realiseren. Met een uitgebreid concept inclusief 3D visuals wordt en goed beeld geschetst hoe jouw event eruit komt te zien!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022