Nu solliciteren

Stagiair(e) marketing / sales gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Sales en marketing stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Een ruime vergoeding die jou als student genoeg ruimte geeft om van je studenten tijd te kunnen genieten!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf kun jij als student alle facetten van marketing en sales meemaken. Je krijgt veel vrijheid om met jouw kennis en frisse blik dit bedrijf vooruit te helpen. Ons jonge team professionals beheert niet alleen voor een enorm interessant klantenbestand maar zorgt ook voor een fijne sfeer op de werkvloer. Mede hierdoor zijn wij de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Denk je dat jij geschikt bent om je bij team dit bedrijf te voegen? Laat het ons weten! #happyfinance

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb je zin om je bij ons jonge team te voegen en jouw creatieve ideeën de vrije loop te laten gaan? Zet campagnes op en krijg verantwoordelijkheid zoals je dat bij geen enkele stageplek krijgt.

Stuur ons een mail, bericht of bel ons direct via +31 20-2610723 en vertel waarom jij graag bij ons wilt komen stagelopen.

SFAA

SFAA is de frisse wind in een stoffige branche, door te focussen op innovatie en klant-geluk steken wij boven het maaiveld uit. De afgelopen jaren is SFAA exponentieel aan het groeien, groei jij met ons mee? We hebben een jong team waar jij als student heel goed tussen past!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022