Nu solliciteren

Flexibele communicatie stage bij onderwijsplatform dit bedrijf

Functie Communicatie stagair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 maand
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een onderwijsplatform en wij zorgen een match tussen tutor en school. Om deze perfecte match te kunnen maken, is communicatie nodig. En daarom zoeken wij jou! In deze stage zal je veel leren over het achter de schermen bij een online bedrijf, maar er is veel ruimte voor jouw inbreng! Wij leren ook graag van jou! Zin om eens koffie te drinken? Startdatum/werkdagen/vergoeding in overleg.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf als stagiair haal je geen koffie, maar ben je één van ons! Als communicatie stagiair in een kleine organisatie mag je meewerken aan alle bedrijfsprocessen. Je wordt betrokken bij alle (communicatie)processen en wij staan open voor jouw ideeën! Denk aan: communicatieplan naar tutoren, communicatie naar nieuwe zakelijke klanten, online marketing, copy op de super nieuwe (nog ongepubliceerde website) en content voor social media.

In een kennismaking kijken wij samen naar hoe wij jouw stage kunnen invullen en zorgen dat het past bij jouw opleiding en bij jouw interesses. Daarnaast gaan wij natuurlijk zorgen voor een goed stageplan zodat jij jezelf kan ontwikkelen tijdens de stage en jouw stage goed kan afronden.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022