Nu solliciteren

Stage Data-Driven Facility Contractmanagement in Amsterdam!

Functie Data-Driven Facility
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking 15% bonus per sale
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Opzoek naar een (afstudeer) stage in de facility branche en heb jij passie voor software? Wil jij onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team in Amsterdam waar iedereen 110% geeft? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres!

Voor ons operationele team in Amsterdam zijn wij opzoek naar een enthousiaste facility management stagiair die in augustus/september 2022 kan starten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dit is een unieke kans om vanaf het begin onderdeel te zijn van de volgende sensatie in de facilitaire softwarebranche. GRIP Facility is een software scale-up die groeit met de snelheid van het licht, dus bereid je voor op een snel veranderende omgeving en mooie uitdagingen! Wij zoeken altijd naar de creatieve oplossing en staan positief in het leven. Wij geloven in transparantie en werken in een ego-vrije cultuur.

GRIP Facility

GRIP Facility is in 2016 opgericht met als doel het digitaliseren van facilitair contractbeheer en verbinden van data. GRIP biedt verschillende software aan: Een samenwerkingsplatform waar organisaties de mogelijkheid hebben om het administratieve schoonmaakproces te digitaliseren, een DKS-app waarmee eenvoudig en snel schoonmaakcontroles te realiseren en monitoren zijn en het GRIP Facility dashboard wat inzicht geeft in de voortgang van prestaties (interne of externe KPI’s)

Op ons kantoor in Amsterdam zit een klein, enthousiast en gedreven team. De sfeer is er informeel, relax en ondernemend.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-8-2022