Nu solliciteren

Stage in Marketing/ Conceptontwikkeling/ Social Media Management bij wijnimporteur in Tilburg

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Tilburg
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hier kan je jouw kennis inzetten én werkervaring opdoen bij het leukste wijnbedrijf in Brabant; dit bedrijf. We zoeken een stagiair(e) die de marketingafdeling op zich kan nemen. Iemand die niet alleen social mediakanalen goed weet te managen, maar ook meedenkt over concept- en productontwikkeling en de achterliggende marketingstrategie. Tijdens je stage word je meegenomen in de wereld van de wijn en word je begeleid door sommeliers.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor alle marketing gerelateerde werkzaamheden met veel mogelijkheid tot eigen input en creativiteit. Taken zoals:

Gewenste profiel

We zoeken iemand die ons kan vertellen wat er moet gebeuren op marketinggebied en dit vervolgens ook tot realisatie kan brengen.

Wat bieden wij

Dit bedrijf is een dynamisch bedrijf met een klein team waar veel gebeurt. We nemen iemand graag mee in het bedrijfsleven en de wereld van de wijn.

Wil je meer weten, neem dan contact op via info@darewines.nl of bel naar 013-5909101

Dare Wines

Dare Wines is een jong en enthousiast bedrijf met een gedreven team van wijn-spijs specialisten. Wij begeleiden en assisteren (horeca) ondernemingen op gebied van wijn. Denk aan invulling van de wijnkaart, maken van wijnarrangementen, begeleidingstrajecten voor het personeel, wijn- en gastvrijheidstrainingen, etc.

Een bedrijf waar zelfstandigheid, vrijheid in je week/dagindeling, verantwoordelijkheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022