Nu solliciteren

Veelzijdige HBO HRM praktijkstage in Zwolle

Functie HR Adviseur
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zwolle
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij leveren innovatieve lakverwerkingsproducten in meer dan 125 landen!

Dit bedrijf vormt met de merken Colad en Hamach een belangrijke leverancier van lakverwerkingsproducten in alle lakverwerkende markten. In meer dan 125 landen over de hele wereld worden onze innovatieve producten geleverd aan eindgebruikers in de automotive, luchtvaart, marine en industrie.

We zijn een dynamisch, professioneel en proactief team van in totaal 75 EMM medewerkers, waarvan er ongeveer 50 werken op ons hoofdkantoor in Zwolle. Tevens hebben wij eigen vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Polen en een aantal joint ventures. We proberen voor elkaar klaar te staan, het beste uit onszelf te halen, fijn samen te werken en ons in te zetten voor verdere ontwikkeling van onszelf en van de organisatie. EMM kenmerkt zich door de kernwaarden proactief, dienstbaar, zelfredzaam, praktisch en resultaatgericht.

De afdeling

De HR-afdeling van dit bedrijf bestaat uit onze HR-adviseur Marlies, die verantwoordelijk is voor alle HR processen binnen EMM van A tot Z. Ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het HR-beleid, personeelsadministratie, in-, door en uitstroom, opleiding en ontwikkeling, functioneren en beoordelen, ziekteverzuim en diverse HR-projecten. Zij zoekt een enthousiaste stagiair die haar in deze processen wil ondersteunen. Dit jaar staan onder andere medewerkerbetrokkenheid, (de voorbereiding op) een nieuw HR-systeem, het verder ontwikkelen van arbo-beleid, vitaliteitsbeleid en hybride werkbeleid op de agenda.

Werkzaamheden

Je ondersteunt de HR-adviseur met het uitvoeren van zeer diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Een dynamische leeromgeving binnen een innovatieve informele organisatie waar enthousiasme en eigen initiatief erg gewaardeerd wordt. Je krijgt een uitdagende stage aangereikt met vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tijdens deze stage krijg je de kans om volledig mee te draaien met de afdeling en tot uitbreiding van je netwerk, kennis en werkervaring. Daarnaast bieden wij een passende stagevergoeding en is er uiteraard gelegenheid om te werken aan een eigen opdracht of onderzoek. Een onderzoek/opdracht die aansluit bij onze thema’s voor 2022 heeft de voorkeur, maar is zeker geen vereiste.

Ben je enthousiast?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV per mail op marlies.eulink\@emm.com. Voor vragen kan je contact opnemen met Marlies Eulink via bovenstaand e-mailadres of op 06-10912203. Wil je meer te weten komen over de organisatie? Neem dan een kijkje op onze website www.emm.com.

EMM International B.V.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022