Nu solliciteren

Creatieve stageplek als content marketeer

Functie MEEWERKSTAGE CONTENT MARKETEER
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Ermelo
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250 - 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een creatief evenementenbureau en wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die niet kan wachten om gave content te ontwikkelen. Met dit bedrijf bieden wij originele bedrijfsuitjes en feesten aan. Hierbij combineren we graag gastvrijheid, creativiteit, plezier en indien gewenst een leerdoel. Geen dag is hetzelfde en er is eigenlijk altijd iets te doen!

Werkzaamheden

Als content marketeer ga jij werken aan het schrijven en verbeteren van content op de websites en creëer en coördineer jij de content voor diverse kanalen op Social Media, nieuwsbrieven en teksten voor klanten. Of misschien ben jij zó creatief dat je een super gave verhaallijn bedenkt en uitschrijft voor één van onze Escape Rooms op Maat?

Gewenste profiel

Jij bent:

Wat bieden wij

Dit krijg je van ons

Over Leisure team

LeisureTeam is in april 2020 opgericht door Jeroen Bos, Paul Leune, Chris Mulder en Julia d’Aulnis. Dit groeide al snel uit tot een succesvol bedrijf. In 2 jaar tijd hebben we met LeisureTeam voor zo’n 185.000 mensen een online activiteit of event mogen organiseren. Toen we in maart 2022 allemaal weer samen mochten komen zijn we ‘offline’ evenementen gaan organiseren met onze vernieuwde website: leisureteam.nl.

Met LeisureTeam staat het organiseren van unieke en creatieve evenementen voorop. Dit doen wij met een enthousiast team dat elke klant graag te woord staat. We werken maar al te graag samen met goede partijen die toffe uitjes verzorgen én daarnaast creëren we veel zelf. Denk hierbij aan complete feesten, escape rooms, serious games en uitjes op maat. Help jij ons verder groeien?

Kennismaken

Een officiele sollicatie? Zo willen we het niet noemen. Je kunt gewoon appen of bellen naar: 06-40265135 wanneer je wat meer informatie zou willen ontvangen. Of we leren elkaar wat beter kennen tijdens een kennismaking bij ons op kantoor of online. Mail naar julia@leisureteam.nl wanneer jij hier open voor staat!

LeisureTeam

LeisureTeam is een enthousiaste organisatie dat de leukste leisure bedrijfsuitjes met veel plezier tot in de puntjes regelt! LeisureTeam is een initiatief van de ondernemers Jeroen Bos, Chris Mulder, Paul Leune en Julia d’Aulnis. We organiseren Escape Rooms, ook op maat, grote bedrijfsfeesten, creatieve workshops, sportieve activiteiten en nog veel meer! In onze activiteiten combineren we graag gastvrijheid, creativiteit, plezier en indien gewenst een leerdoel. We hebben talloze mogelijkheden voor grote, maar ook kleine groepen. Neem gerust een kijkje op onze website: leisureteam.nl.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022