Nu solliciteren

Matchmaker en Coaching Stagiaire gezocht bij dit bedrijf!

Functie Assistent psycholoog / matchmaker / coach
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Venlo
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Bij fulltime stage
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Lijkt het jou leuk om meer te leren over dating en relaties? Dit is je kans! Bij Mens & Relatie zoeken we een Toegepaste Psychologie student voor een meewerkstage.

Werkzaamheden

Tijdens de stage werk je mee op de afdelingen matching en coaching op ons kantoor in Venlo.

Matchmakers en relatiecoaches begeleiden hun cliënten. Daarbij hebben ze advies en input nodig. Hiervoor ontwerpen we materiaal dat onder meer ingezet kan worden voor e-coaching. De matchmakers en relatiecoaches worden op hun beurt weer door ons begeleid, zodat ze de e-coaching, een nieuwe ontwikkeling binnen ons bedrijf, op een goede manier kunnen inzetten.

Ook kan je denken aan het opstellen en uitvoeren van een Coachplan voor een cliënt. Bijvoorbeeld voor een cliënt die communicatief niet vaardig genoeg is of iemand die zo onzeker is dat het een fijne kennismaking met de voorgestelde partner verhindert. Ook geven we regelmatig trainingen/workshops aan cliënten en medewerkers waar je een bijdrage aan kan leveren.

Daarnaast ga je ook cliënten matchen aan elkaar, zodat ze bij ons de partner vinden waar ze naar opzoek zijn.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Mens en Relatie

Mens en Relatie: persoonlijke bemiddeling voor duurzame man/vrouw relaties. De regionale consulent bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belangrijk is in een relatie. De consulent gaat samen met de relatie-adviseurs van de afdeling bemiddeling op zoek naar de ware Jacob(a). Door deze persoonlijke, diepgaande aanpak, vindt 3 van de 4 binnen het jaar een partner. We dragen graag ons steentje bij aan het liefdesgeluk van mensen. Geloof jij in liefde, geloof jij in relaties? Dan is een stage bij ons wellicht de uitdaging die je zoekt!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022