Nu solliciteren

Online marketing stage bij een jong en ambitieus recruitmentbureau!!!

Functie Online Marketing Stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500 - 750
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij alles te weten komen over recruitment bij een jong en ambitieus recruitmentbureau? Wij zijn per direct op zoek naar een stagiaire met passie voor online marketing.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Gewenste profiel

Waarom kies jij voor dit bedrijf!

Als online marketing stagiaire ben je onderdeel van het recruitmentteam van dit bedrijf. Je helpt mee aan een onderscheidende positionering van dit bedrijf bij de juiste target audience die zich binnen verschillende functiegroepen bevindt.

Samen met het recruitmentteam zorg je ervoor dat je de juiste (potentiële) kandidaten weet te bereiken, met toename van het aantal bemiddelingen als resultaat. Je helpt mee met de uitvoering van de marketing plannen door onder andere de inzet van social media, het ontwerpen van nieuwe content en het lanceren van online wervingscampagnes.

Tijdens je stage werk je nauw samen met het gehele recruitment team. Wij geven je alle input en maken je wegwijs binnen het recruitmentlandschap. Je krijgt alle vrijheid om je creatieve ideeën te realiseren. Daartegenover staat wel dat realisatie leidt tot concrete resultaten. Dit doen we samen.

Wat bieden wij

Wat levert het je op?

TenMonks

TenMonks Recruitment

Zonder gedoe freelance aan de slag bij overheid of corporate Nederland

TenMonks plaatst interim-professionals bij aanbestedingsplichtige overheden en corporate Nederland. Dat kunnen controllers zijn, beleidschrijvers, projectmanagers tot aan softwareontwikkelaars. Geen functie is ons te gek.

Als recruiters zoeken we constant naar de ideale balans. Resultaatgericht en toch persoonlijk. Transparante, eerlijke afspraken voor álle partijen. Meters maken en toch secuur blijven. Juist deze balans onderscheidt ons van de rest van de competitie. TenMonks bewijst dat het kan.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022