Nu solliciteren

Work & Learn in de wereld van video productie!

Functie Stagiair video editor
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Noordwijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Samen met het team mag je werken aan mooie producties die jou de ervaring gaan geven die je nodig hebt voor de toekomst. Leer van ervaren editors en bewijs jezelf met eigen creaties. Je bent niet alleen maar stagiair in editing, je zal de hele cirkel van videoproductie mee maken om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst.

Werkzaamheden

We zoeken 3-6 maanden stagiairs die meedraaien in ons team. 70% zijn het edit gerelateerde zaken en 30% meedraaien op de shoots.

Gewenste profiel

Video's produceren is geen fabriekswerk, je bent een creatief persoon en hebt een passie om hier je werk van te maken. Daarom wil je het vak leren, begrijpen en onderzoeken. Communicatief ben je sterk en flexibel en maak je het jezelf waard om onderdeel te zijn van het team.\ - 3e/4e jaar MBO/HBO

Wat bieden wij

Wij waarderen je inzet en daarom krijg je van ons:

VineVisuals is een video agency in Noordwijk. Van kantoor tot een eigen limbo studio en een mooi scala aan apparatuur zorgen wij voor hele happy klanten. We hebben lange en duurzame relaties opgebouwd met mooie bedrijven en merken en dat blijft niet onopgemerkt en zijn we steeds groeiende! Kom het ontdekken en start je nieuwe avontuur bij VineVisuals

VineVisuals

Creatief inlevingsvermogen, het resultaat wat wij als agency al inzien nog voordat er op de record knop is gedrukt. De klant die meer krijgt dan verwacht. Dat is VineVisuals!
Geen 'fly on the wall' maar doorbijters die graag duurzame relaties aangaat met bedrijven en merken. En dat met de enige échte camera waar we graag mee werken: RED ;)

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022