Nu solliciteren

Social Media & Content creation stagiair gezocht!

Functie Meewerkstagiair Social Media & Content creation
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Oirschot
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 210 - 300
Salaris opmerking Afhankelijk van opleidingsniveau en aantal uren
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Werk jij als geen ander ideeën uit in een pakkende campagne voor sociale media? En maak jij graag interessante content voor veteranen en thuisfront? Loop dan je (afstudeer)stage op de afdeling Marketing & Communicatie van dit bedrijf – het bedrijf achter dé app exclusief voor veteranen: ….

Werken op de communicatieafdeling van dit bedrijf (NWC) betekent werken aan vertrouwen in onze app en haar doelstelling: voor en door veteranen. Duidelijke, transparante communicatie is hierin onmisbaar. Nieuwe updates van de app moeten helder gecommuniceerd worden met de doelgroep. Interessante evenementen moeten in de spotlight worden gezet, en de gebruiker moet steeds weer geprikkeld worden de app te openen en onderdeel zijn van onze community. Is de app onderbelicht bij onze doelgroep? Dan is er misschien wel een creatieve socialmediacampagne voor nodig om dit te veranderen!\ \ Als stagiair content en social media werk je mee aan vernieuwende content voor onze (online) communicatiekanalen. Je werkt mee aan proactieve contentcreatie. In overleg is er ruimte voor het uitvoeren van een eigen onderzoek, passend bij onze visie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Je bent leergierig, creatief en praktisch ingesteld en durft ons uit te dagen om verder te denken dan de comfortabele bubbel waar we in zitten.

Wat bieden wij

Als je stage komt lopen bij dit bedrijf, werk je in een team van één marketing- en communicatiemanager, één onderzoeksassistent, één senior researcher, één algemeen manager en de directeur van het bedrijf. Samen met jouw leidinggevende (de marketing- en communicatiemanager) werk je aan originele content en verzorg je feilloze communicatie ten aanzien van onze doelgroep. We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe jij jouw stage wilt inrichten. Denk hier alvast over na en laat het ons weten in je motivatiebrief!\

Arbeidsvoorwaarden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022