Nu solliciteren

Logistiek en Magazijnbeheer Stage bij dit bedrijf!

Functie Logistiek Mederwerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2
Locatie Weesp
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 750 - 1250
Salaris opmerking op basis van 5 dagen per week
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is een groeiend E-commerce bedrijf dat online, internationaal een breed assortiment van artikelen op een slimme manier aanbiedt (artikelen als gadgets, elektronica, horloges, beauty producten en nog veel meer). Dagelijks voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment en alles is direct uit voorraad leverbaar met 24 uurs service binnen Nederland en België. Ons streven is om de leukste producten aan te bieden aan onze klanten tegen de meest aantrekkelijke prijs. Mede hierdoor en omdat we van maandag t/m vrijdag en voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag leveren, is dit bedrijf in staat om snel te groeien.

Stage omschrijving

Functie: Logistiek en Magazijnbeheer

Wil jij eigen baas zijn in een super afwisselende functie veel groei mogelijkheden met gezellige collega's in een informele setting? dit bedrijf is op zoek naar een verantwoordelijke harde werker die het leuk vindt om met veel vrijheid en verantwoordelijkheid het Magazijn van dit bedrijf op zich wil nemen. Omdat dit bedrijf hard groeit is er een mogelijkheid om mee te groeien en je te ontwikkelen op veel verschillende gebieden.

Wat ga je doen?

Je zal verantwoordelijk zijn voor:

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Superdealer

Superdealer is een groeiend E-commerce bedrijf dat online, internationaal een breed assortiment van artikelen op een slimme manier aanbiedt (artikelen als gadgets, elektronica, horloges, beauty producten en nog veel meer). Dagelijks voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment en alles is direct uit voorraad leverbaar met 24 uurs service binnen Nederland en België. Ons streven is om de leukste producten aan te bieden aan onze klanten tegen de meest aantrekkelijke prijs. Mede hierdoor en omdat we van maandag t/m vrijdag en voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag leveren, is Superdealer in staat om snel te groeien.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022