Nu solliciteren

Een Solide stagiaire met hoge ambities gezocht in Oisterwijk!

Functie Engineer bouwkunde / civiele techniek
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Oisterwijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een stagiair(e) die koffie haalt en schoonmaakt? Dat kunnen wij bij dit bedrijf prima zelf. Liever zien we een energieke student die ervaring wil opdoen in de wondere wereld van betonrenovatie. Bij ons werk je mee aan het hele traject: van inspectie en onderzoek tot de begeleiding van renovaties van betonnen constructies.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Aangenaam: Solid Services. Wij zijn een ingenieursbureau op het gebied van onderhoud en renovatie van gebouwen en constructies, met beton als specialisatie. Industrie, overheden, woningbouwverenigingen, VVE’s en universiteiten hebben een rotsvast vertrouwen in ons.

Ben jij onze nieuwe stagiair(e) die flink wat meters de hoogte in wil? Dan moeten wij zeker een bakkie doen

Verras ons dan met een leuk bericht. Stuur dit naar Patrick Dewez: advies@solidservices.nl. Vragen? Bel gerust naar 013 - 521 02 62.

Solid Services B.V.

Aangenaam: Solid Services.
Wij zijn een jonge organisatie zonder rangorde, stuk voor stuk goed in wat we doen en waarderen dat aan elkaar. We werken hard, maar zijn ook altijd in voor een geintje. Brabantse gemoedelijkheid met een randstedelijke werkmentaliteit.

Als ingenieursbureau op het gebied van onderhoud en renovatie van gebouwen en constructies, met beton en staal als specialisatie werken wij voor opdrachtgevers uit de industrie, overheden, woningbouwverenigingen, VvE’s en universiteiten. Zij hebben een rotsvast vertrouwen in onze adviezen, inspecties, service en nazorg.

Wij zijn gevestigd in Udenhout, bij de vacature wordt Oisterwijk vermeld. Als opleidingsniveau wordt HBO/WO aangegeven, maar onze voorkeur gaat uit naar een MBO stagiair, een collega die meegaat naar projecten om inspecties uit te voeren.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022