Nu solliciteren

Leerzame HBO/WO Online Marketing Stage op 1 minuut lopen van Amsterdam Centraal

Functie Online Marketeer, SEO Specialist
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

🔍 Op zoek naar een toffe, leerzame stage op 1 minuut loopafstand van Amsterdam Centraal? Wil je liever bij een modern bedrijf werken dan een saai, sloom, formeel bedrijf of overheidsinstelling? Ben je goed met content/tekst, heb je interesse in online marketing/SEO en wil je leren hoe een contentteam van 20+ redacteuren 100% remote gemanaged wordt? Lees dan vooral verder of check onze vacaturepagina op onze website \.

Bij dit bedrijf in Amsterdam nemen we je mee in het beheren en de groei van verschillende brands/websites, en in het lanceren van nieuwe websites. Je leert alles over SEO, content marketing, analytics, PR, hoe remote content- en softwareteams effectief werken en meer.

We kijken waar je krachten en interesses liggen en bundelen dit met de prioriteiten binnen ons team. Je hebt de vrijheid om zelf projectjes (met onze hulp) op te starten en uit te voeren. 🔥

Over 🏛️ dit bedrijf

Dit bedrijf is een online media-/contentbedrijf in Amsterdam. Op het moment zijn we hard aan het groeien en onze eerste buitenlandse brands aan het lanceren.

Onze missie is om mensen te informeren en te helpen op het internet met correcte, mooie en boeiende content. Ook willen we een marktleider te worden in de wereldwijde online mediasector door de creatie van geweldige brands te combineren met efficiënte processen, data en eigen software.

Op dit moment beheren we 7 brands die 400.000 mensen per maand weten te helpen met onze content.

Omdat het grootste deel van ons team op afstand werkt, hebben we momenteel een klein kantoor in Startdock, een plek waar meerdere startups en freelancers kantoor-/co-workingruimte huren. We hebben hier een sterke community en organiseren onder andere vaak feestjes, wekelijkse borrels, tafeltennistoernooien, boottochtjes over de grachten, en gaan samen naar clubs/festivals. Dit is dan ook een kans om je netwerk uit te breiden en kennis te maken met veel andere startups en freelancers.

Een ander voordeel is dat we toffe gedeelde ruimtes hebben, zoals een groot dakterras waar we lunchen, een gemeenschappelijke (chill)ruimte met tafeltennistafel, zitzakken en meer. Had ik al gezegd dat er onbeperkt gratis bier is? Als je niet van bier houdt, no worries: we hebben ook een high-tech waterpitcher (Larq PureVis) op ons kantoor die microplastics en zware metalen en dergelijke uit het water filtert.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022