Nu solliciteren

Social media/communicatie stagiair gezocht bij dit bedrijf in Oosterhout!

Functie Social media/communicatie stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Oosterhout
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 100 - 250
Salaris opmerking Afhankelijk van opleiding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een ambitieuze organisatie waarin ontwikkeling van online marketing concepten en internet strategie samenkomen. Dit zowel voor interne- als externe projecten. Hiervoor zijn we op zoek naar een social media/communicatie stagiair.

Werkzaamheden

Binnen de onderneming heerst er een pro-actieve en ondernemende sfeer. De verschillende projecten in diverse (internationale) niches zorgen voor een flinke uitdaging. Met een gedegen en vooral doordachte roadmap werk je samen met ervaren collega’s aan het gewenste einddoel. In de tussentijd zul je leren continu te meten, schakelen, optimaliseren, bijsturen en kijken waar mogelijke kansen liggen en uiteraard hierop anticiperen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In onze organisatie werk je met een zeer ervaren collega en externe specialisten. Naast de dagelijkse ondersteunende werkzaamheden is er ook tijd voor ontwikkeling. In je stageperiode behaal je diverse diploma's die direct bijdragen aan de toekomst. Ook tijdens de werkzaamheden zul je zelfstandig bepaalde verantwoordelijkheden dragen die tussentijds getoetst zullen worden.

Gaat je hart sneller kloppen van deze uitdaging? Zie jij jezelf onze organisatie versterken? Beschrijf waarom wij jou gaan begroeten als nieuwste versterking!

Internet Pulse

Internet Pulse is een organisatie gefocust op het creëren van meer rendement uit online kanalen. Afhankelijk van de organisatie en doelstellingen wordt dit gedaan door middel van het definiëren of bijwerken van een online strategie en het optimaliseren van online kanalen en campagnes. Dit alles vanuit de inhoud.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022