Nu solliciteren

Marketing en communicatie stagiair(e) gezocht bij de leukste webshop in Amsterdam

Functie Marketing en communicatie stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Waar ben jij naar op zoek?

Je bent op zoek naar een stage die niet écht voelt als werken doordat je lekker bezig bent. Je wil afwisseling en alle facetten van marketing voor een webshop meemaken, waarbij je meteen resultaat van je werk ziet. Daarnaast wil je natuurlijk leuke collega’s waar je, naast samen hard werken, ook heel gezellig mee kan ontspannen. Kan jij je vinden in het bovenstaande? Zoek dan niet verder, je hebt je droomstage gevonden!

Wie zijn wij?

Wij zijn dit bedrijf, dé webshop groothandel in verpakkingsmateriaal. We werken met een jong, enthousiast team op kantoor en in ons magazijn van meer dan 1000 m2, waar we druk bezig zijn om onze doelen waar te maken en de grootste webshop in verpakkingsmaterialen te worden. We breiden ons steeds verder uit, en dat brengt een hoop kansen en werk met zich mee. Daarom hopen wij jou binnenkort toe te voegen aan ons team! We zijn gevestigd in Amsterdam en zijn gemakkelijk met het OV én de fiets te bereiken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jouw reactie. Neem contact met ons op via merel@pacoverpakkingen.nl of via +31(0)20 - 624 03 47, ook met eventuele vragen!

Paco Verpakkingen

Wij zijn Paco Verpakkingen, dé webshop groothandel in verpakkingsmateriaal. We werken met een jong, enthousiast team op kantoor en in ons magazijn van meer dan 1000 m2, waar we druk bezig zijn om onze doelen waar te maken en de grootste webshop in verpakkingsmaterialen te worden. We breiden ons steeds verder uit, en dat brengt een hoop kansen en werk met zich mee. Daarom hopen wij jou binnenkort toe te voegen aan ons team!

We zijn gevestigd in Amsterdam-West en zijn gemakkelijk met de auto, het OV én de fiets te bereiken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022