Nu solliciteren

Stage IT Business Support beschikbaar in Utrecht!

Functie Stagiair IT
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij die enthousiaste student die op zoek is naar een uitdagende IT-stage waar jij jezelf kan omtoveren tot een IT-specialist?

Welkom Bij dit bedrijf! - Wij verbinden krachten om vanzelfsprekende en baanbrekende beweging te creëren.

Werkzaamheden

Wat kan jij van dit bedrijf verwachten?

Een uitdagende stage in een omgeving die nooit stilstaat. Waarin je gaat leren om support te geven op allerlei niveaus en waarin je ons helpt de collega's goed in staat te stellen hun werk te doen. Met als uiteindelijke doel dat de dienstregeling voor onze passagiers gesmeerd blijft lopen.

De afdeling waar jij onderdeel van gaat uitmaken bestaat uit ongeveer 60 medewerkers die constant bezig zijn om een brug te vormen tussen de business en IT. Jij zult werkzaam zijn in het team IT Operations & Business Support. Dit team bestaat uit ca. 10 collega's en houdt zich bezig met:

Je zal het meest aan de slag gaan bij het onderdeel Business Support, samen met 2 collega's. We gaan met jou je stagepakket zo vormgeven zodat jij kan voldoen aan al je schoolopdrachten én zodat je ons optimaal kunt ondersteunen. Dit natuurlijk onder goede begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider. Je standplaats wordt Amersfoort. Ook zal je af en toe naar één van onze andere concessies gaan.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022