Nu solliciteren

HBO/WO - Sales/Recruitment - Eindhoven - 500 euro vergoeding + bonus

Functie Recruitment Stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je gaat stage lopen bij dit bedrijf, een Recruitment start-up welke zich specialiseert in IT & Engineering. Wij geloven erin dat wij als Consultant (ook jij) een positieve invloed kunnen hebben op het werkgeluk van onze klanten en kandidaten waardoor ons werk enorm dankbaar is. Door onze jarenlange ervaring binnen Recruitment hebben wij succesvolle partnerships met zowel start-ups als multinationals waarmee we op een transparante manier omgaan.

Ook als interne organisatie geloven wij er sterk in dat we het werkgeluk van onze medewerkers positief kunnen beïnvloeden. Plezier, Persoonlijke ontwikkeling en Resultaten zijn dan ook begrippen die door onze organisatie heen stromen waardoor we elke dag met een glimlach de deur binnenstappen!

Werkzaamheden

Tijdens je stage ligt naast je onderzoek/scriptie de focus met name op het matchen van technische kandidaten. Hierin ga je met de kandidaten in gesprek om hen te begeleiden naar hun vervolgstap in hun carrière. Uiteraard krijg je zeer goede begeleiding en zul je voldoende tijd hebben om aan je scriptie/onderzoek te werken. Naast bovenstaande zullen je verder o.a.:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022