Nu solliciteren

Media vormgever stagiair gezocht in Amsterdam!

Functie Media vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Een vergoeding vinden wij wel zo gepast voor de werkzaamheden die je bij ons gaat doen, daarom overleggen we hier graag met je over.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Het is voor … de uitdaging om zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven tijdens hun vakanties. Dit begint al bij het boeken van de reis, wij willen onze klanten van Reisknaller zoveel mogelijk inspireren en het boeken van een vakantie voor iedereen een feestje maken!\ Reisknaller probeert de scherpste en de mooiste aanbiedingen uit de markt te verzamelen en die voor jou op een mooie, leuke, inspirerende website te vertonen.

\ Wij streven ernaar om voor jou de reis te vinden die het beste bij jou past. Daarom heeft … heel graag dat je vraagt.\ \ Dit is wat jij gaat doen en wat je kan verwachten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende / afwisselde stage voor een talentvolle Grafische Vormgeving (Mediavormgever), Een stage bij … is een echte meewerkstage en bedoeld om werkervaring op te doen en de geleerde theorie in de praktijk toe te passen. Je zult het marketing team en de design team helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Wij bieden je de mogelijkheid: om jezelf te ontplooien binnen een leuk jong team van specialisten, een afwisselende stage in een jong en sociaal team en eigen creatieve ideeën worden gewaardeerd. De voordelen van een stage bij Reisknaller:

Reisknaller.nl

Het is voor Reisknaller de uitdaging om zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven tijdens hun vakanties. Dit begint al bij het boeken van de reis, wij willen onze klanten van Reisknaller zoveel mogelijk inspireren en het boeken van een vakantie voor iedereen een feestje maken!
Reisknaller probeert de scherpste en de mooiste aanbiedingen uit de markt te verzamelen en die voor jou op een mooie, leuke, inspirerende website te vertonen.
Wij streven ernaar om voor jou de reis te vinden die het beste bij jou past. Daarom heeft reisknaller.nl heel graag dat je vraagt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022