Nu solliciteren

Marketing stage ontwerpburo

Functie Marketing stage ontwerpburo
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Master
Locatie Breda
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 600
Salaris opmerking Stagevergoeding + reisvergoeding indien benodigd
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vind je het leuk en interessant om bij een creatief ingenieursbureau (industrieel ontwerp) stage te lopen? Waar we in teams elke dag werken aan de ontwikkeling van innovatieve en zinvolle producten? dit bedrijf is een full service industrieel ontwerpbureau in Breda met een sterk team van circa 20 ontwerpers & ingenieurs in Nederland. We ontwerpen mooie, onderscheidende en zinvolle producten met oog voor duurzaamheid en betaalbaarheid. We bieden het complete ontwerpproces van onderzoek en ideegeneratie tot productie en marktintroductie.

Werkzaamheden

Dit bedrijf zoekt een meewerkend stagiair of afstudeerder om samen met een reeds in de arm genomen marketing- en SEO/SEA-buro onze nieuwe brand identity weg te zetten en in uitvoering te nemen. Dit in combinatie met het aanscherpen van ons strategisch marketingplan (BHAG) waar we vele jaren op voort kunnen gaan borduren voor onze offline als online strategie.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Als stagiare kom je te werken binnen een informele en snelgroeiende organisatie met een professionele werksfeer en open cultuur. We hebben een prachtige studio in een voormalig schoolgebouw uit 1920 in Breda, met een riante tuin waar we in de zomer tijdens de pauze buiten kunnen lunchen. Je deelt deze werkplek met een jong team van creatieve en gezellige collega’s. Iedereen is nauw betrokken bij het bedrijf en er is voldoende mogelijkheid om eigen ideeën in te brengen. Daarnaast is geen dag hetzelfde, wat ervoor zorgt dat het werken binnen de studio nooit saai wordt. We bieden je een nette stagevergoeding, reiskostenvergoeding, mogelijkheid om 1 of 2 dagen thuis te werken maar vooral ook gezelligheid en leuk/leerzaam werk. Tevens hebben we minimaal 2 keer per jaar een team uitje, maandelijkse kennissessies waarin medewerkers vertellen over projecten of inspirerende gasten een lezing geven en wordt er tijdens de pauze en na werktijd goed gebruik gemaakt van onze tafelvoetbaltafel. Lijkt dit je wat en denk je dat jij de persoon bent die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie (PDF).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022