Nu solliciteren

Human Resource Stage HBO - Employer Branding - Amsterdam

Functie HR stage Employer Branding
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 450 - 550
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over Dit bedrijf

Dit bedrijf is een onderzoekscentrum met vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Zwolle, gespecialiseerd in klinisch geneesmiddelen onderzoek naar nieuwe medicijnen tegen hersenziekten zoals alzheimer en parkinson. Onze missie is: hersenziekten de wereld uit!

We werken mee aan internationaal toonaangevende onderzoeken, want we geloven dat met elk onderzoek oplossingen voor hersenziekten dichterbij komen.

Ons onderzoekscentrum groeit snel en heeft een ontspannen sfeer met aandacht voor onze deelnemers. Dit bedrijf Center werkt nauw samen met onder meer Alzheimercentrum Amsterdam/Amsterdam UMC, Isala en Jeroen Bosch Ziekenhuis.

We zitten in een fase van professionalisering en Scaling Up en hebben op dit moment veel uitdagende projecten, ook binnen het HR vakgebied. Employer Branding is een onderwerp met een hoge prioritering en een uitgesproken thema voor de invulling van een mooie HR Stage!

Werkzaamheden

Employer Branding – De opdracht

Ben je creatief, vind je het leuk om gesprekken te voeren en heb je daarnaast een vlotte schrijfstijl, dan zou dit wel eens de perfecte stageplaats voor jou kunnen zijn! We geven je alle ruimte om mee te denken en uiteraard staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Samen kunnen we dit project vorm en inhoud geven. Jouw ideeën zijn meer dan welkom.

Met deze stage krijg je de kans om een zeer waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van groei en talent binnen Dit bedrijf. Hiervoor is het van belang dat je onze doelgroep(en) écht leert kennen, zodat je precies weet hoe je ze kunt enthousiasmeren om voor Dit bedrijf te komen werken. Daarom ga je in gesprek met collega’s die werkzaam zijn in de verschillende functies en verzamel je input over waarom het werken bij Brain Research Center zo leuk is en waarin het zich onderscheidt van andere werkplekken bij andere werkgevers.

Daarnaast is het interessant om er achter te komen hoe je onze doelgroep het beste kunt bereiken? Is dat via Social Media en moeten we onze website, social media kanalen en offline marketing kanalen optimaliseren en beter gaan inzetten? Of kunnen we onze doelgroep ook goed bereiken via bijvoorbeeld platforms van Universiteiten en Hogescholen, of via de Ziekenhuizen? Heb je nu al ideeën en kun je niet wachten om hiermee aan de slag te gaan, dan horen we heel graag van jou!

We geven je veel vrijheid om met je creativiteit invulling te geven aan deze Employer Branding Stageopdracht, waarbij je natuurlijk een fijne samenwerking aangaat met de HR Manager en met de collega’s van Marketing.

Gewenste profiel

HBO opleiding Human Resources

Wat bieden wij

Wat bieden we?

Een veelzijdige en dynamische stageopdracht voor 32 - 40 uur per week, met een passende stagevergoeding, binnen een organisatie in de scale-up fase met een uitgesproken groeiambitie en energieke en gezellige collega’s! Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je opdracht uit te voeren en uiteraard bieden we je goede begeleiding in deze stageopdracht. Onze Confetticlub organiseert regelmatig leuke bijeenkomsten en activiteiten, waaraan je natuurlijk gezellig mee kunt doen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022