Nu solliciteren

Uitdagende HBO Online Marketing stage in Noordwijk

Functie Stagiair Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Noordwijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2023
Stageduur 1 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij ook voor detail en help je ons graag mee om de productcontent & SEO te verbeteren? Heb je affiniteit met interieur? Dan zijn we op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een HBO-student die onze online marketing afdeling ondersteunt. Jij denkt mee en komt met oplossingen voor het verbeteren van onze (SEO-)content of voor de customer journey van onze klanten, zodat zij altijd vinden wat ze zoeken.

Tijdens deze meewerkstage draai je volledig mee in het team en ben je medeverantwoordelijk voor de creatie van tekstuele content: je schrijft productteksten, maar ook (SEO-)teksten voor landingspagina's, blogs en marktplaatsen als Bol en Amazon. Je bent creatief bezig met content en verspreid dit via alle (social) mediakanalen en ondersteunt bij het maken van inspirerende (stijl)pagina's op onze website.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ook zin gekregen in deze gave uitdaging, Mail dan snel en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie.

Past deze online marketing stage niet helemaal binnen jouw straatje? Neem gerust contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden voor een e-commerce of creative content gerelateerde stage!

Light & Living

Wij zijn Light & Living, een dynamische groothandel met passie voor verlichting en interieur. Onze collectie stellen we samen met veel liefde voor onze producten, met veel aandacht, zelfs voor de allerkleinste details en voor een eerlijke prijs.

Twee keer per jaar presenteren we met trots een nieuwe seizoenscollectie. We weten als geen ander dat thuis de basis is waar mensen zich vaak het fijnste voelen. Een eigen plek ingericht met comfortabele meubelen en sfeervolle verlichting. Daar denken wij graag in mee. Zo reizen we de hele wereld rond op zoek naar de mooiste verlichting en woondecoratie. Tijdens deze reizen ontwikkelen we unieke producten. We laten ons hierbij inspireren door de wereld om ons heen. We zijn dan ook altijd op zoek naar dat ene speciale artikel. Iets waarvan ons hart sneller gaat kloppen: het voelen van een onregelmatig patroon of structuur, een oogverblindende kleur of dat we geraakt worden door de pure eenvoud van een artikel. Deze momenten leggen we vast en vertalen we door in onze producten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023