Nu solliciteren

GEZOCHT: Creatieve MBO/HBO stagiair Online Marketing in Ankeveen, vlak bij Hilversum

Functie Meeloopstage Online marketeer / Content marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Ankeveen
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Meewerken aan de vergroting van de online zichtbaarheid van ons bedrijf zodat we nog harder kunnen groeien. help je ons?

Werkzaamheden

In deze meeloopstage ga jij samen met de online marketeer ervoor zorgen dat dit bedrijf goed zichtbaar is online, zodat er meer trainingen en e-learnings verkocht worden. Je houdt je onder andere bezig met:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Uiteraard ontvang je van ons een passende stagevergoeding. Maar belangrijker is natuurlijk dat je de kans krijgt om je breed te ontwikkelen in een professionele organisatie. Je mag zelf ook de Lean Green Belt E-learning volgen waarmee een officieel internationaal erkend certificaat bemachtigt. Een zeer waardevolle toevoeging op jouw CV!

Andere voordelen:

12Mprove

12Mprove helpt professionals en organisaties bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, het ontwikkelen van medewerkers en het realiseren van meer klantwaarde. Dit doen wij door middel van training, coaching en advies.

Onze bevlogen trainers hebben een achtergrond in onder andere verandermanagement, innovatiekunde en leiderschapstrainingen. Zij leren de deelnemers en bedrijven om efficiënter en effectiever te werken en een cultuur te creëren van continu verbeteren.

Ruim 5.000 deelnemers hebben een training of e-learning bij ons gevolgd en beoordelen ons gemiddeld met een 9,5! Daarom mogen wij ons dé partij voor Lean, Agile/Scrum en leiderschapstrainingen noemen!

12Mprove heeft een eigen kantoor en trainingslocatie in Ankeveen, vlak bij Hilversum.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022