Nu solliciteren

Uitdagende E-Commerce meewerkstage!

Functie Stage E-Commerce & Shopbeheer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Warmond
Uren per week 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij meer leren over E-commerce en meewerken aan de online groei van dit bedrijf? We zijn vanaf september 2022 op zoek naar een stagiair die minimaal 4 tot 5 dagen per week beschikbaar is voor een periode van 20 weken (langer of korter in overleg).

Ben jij die creatieve, commerciële, hardwerkende en enthousiaste stagiair met een passie voor tennis? Heb je affiniteit met internet en webshops? En misschien wel het meest belangrijke van alles: pas jij in ons jonge, vrolijke, maar vooral hardwerkende team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit is een jong en energiek bedrijf met een down- to- earth mentaliteit. Iedereen binnen PassaSports heeft een grote passie voor sport, en wat is er dan ook mooier dan stage lopen voor het grootste online sportbedrijf van Nederland!

Binnen het e-commerce team zoeken we een fanatieke stagiair die affiniteit heeft met tennis. Als stagiair wordt je dagelijks meegenomen in alle werkzaamheden van het e-commerce team. Jij ondersteund en werkt mee in een hecht team die verantwoordelijk is voor de content op de website en de (online) marketing.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022