Nu solliciteren

Stage Sales Horeca - Duvel Moortgat Nederland

Functie Stagiair Sales Horeca
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Brouwerij Duvel Moortgat is al jaren in volle evolutie. Met veel trots brouwen we onder andere Duvel, Vedett, ‘t IJ, Chouffe en Liefmans.

In Nederland bestaat de familiebrouwerij uit een sales- & marketingafdeling horeca/retail voor alle bieren binnen de groep en uit Brouwerij ’t IJ met bijhorend proeflokaal in Amsterdam. Vanaf 1 september 2022 zijn we op zoek naar een stagiair(e) voor binnen het Horeca salesteam.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) op onze afdeling word je onderdeel van het salesteam die vanuit Amsterdam alle horeca en drankenhandels bedient. Waarbij je intensief samenwerkt met de andere afdelingen op kantoor en de klant. Tijdens de stage ben je veel bezig met het ondersteunen het sales buitendienst team en heb je geregeld contact met directe klanten en groothandels.

Je krijgt energie van contact met de klant en samen met het Horeca salesteam weet je successen te behalen. Verder maak je jezelf snel thuis in de (logistieke) wereld van voorraadbeheer en werk je met verschillende processen en systemen.

Daarnaast heb je dagelijks contact met andere afdelingen (o.a. Marketing, Events & Retail) om zo het optimale resultaat te behalen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022