Nu solliciteren

Stagiair(e) Social Media & Communicatie gezocht bij dit bedrijf

Functie Stagiair(e) Social Media & Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nootdorp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hé jij daar, ben jij de sociale creatieveling en outdoorliefhebber die wij zoeken? Besteed jij dagelijks veel tijd op social media en weet jij ons daardoor alle relevante ins en outs te vertellen? Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je jezelf kan ontplooien en genoeg relevante werkervaring kan opdoen? Dan is onze openstaande functie als Stagiair(e) Social Media & Communicatie perfect voor jou! 

Als Stagiair(e) Social Media & Communicatie houd je je bezig met het bedenken, uitwerken en plannen van de tofste content voor op onze sociale kanalen. Daarbij weet je precies wat voor content het beste werkt op welk kanaal en kun je ons helpen met groeien van ons bereik en ons volgersbestand. Je zoekt een balans tussen informerende, inspirerende en salesgerichte posts en analyseert wat onze doelgroep nou het meeste aanspreekt. Je zorgt ervoor dat onze online kanalen druk worden bezocht en er veel interactie plaatsvindt met onze doelgroep en (potentiële) consumenten.

Je zult onderdeel zijn van het Marketing team en werkt nauw samen met het E-commerce team. Samen met hen bedenk jij wat er de komende maand gedeeld kan worden en ben je verantwoordelijk voor de aanwezigheid van NOMAD op Instagram, Facebook, LinkedIn en YouTube. Vind jij dat we ook andere social kanalen moeten gebruiken? Wij staan open voor alle nieuwe, frisse ideeën.

Uiteraard is er voldoende tijd voor het uitvoeren van stage-opdrachten en zijn wij ook benieuwd wat jij wil leren en hoe we je daarbij kunnen helpen. Afhankelijk van je opleiding bepalen we samen jouw opdrachten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

A day in the life of a Stagiair(e) Social Media & Communicatie @ NOMAD head quarters…

Je begint iedere dag met een versgezette kop koffie (of thee, als je dat lekkerder vindt). Je kruipt achter je laptop en gaat aan de slag met het bedenken van toffe video’s en Instagram reels binnen het thema van de komende maand. In de pauze eet je met je collega’s een bammetje en worden er een paar potjes pool of tafeltennis gespeeld, waarna je weer verder aan de slag gaat met het indelen van het nieuwe NOMAD Pinterest account of het uitschrijven van jouw plan om de NOMAD kanalen te laten groeien. De werkdag sluit je samen met je collega’s af. We bieden jou een gezellige en informele werksfeer in ons fijne kantoor in Nootdorp. Je krijgt uiteraard de nodige professionele begeleiding, maar daarnaast bieden wij jou ook veel verantwoordelijkheid en ruimte om eigen creativiteit in te brengen.

The Nomad Company B.V.

NOMAD is een producent van premium outdoorgear, opgericht in 1978. Inmiddels is NOMAD uitgegroeid tot Nederlands’ bekendste outdoormerk en is het een vast begrip geworden in de outdoorwereld. Vanuit dit erfgoed ontwikkelen de gepassioneerde ontwerpers van NOMAD elke dag weer met liefde mooie producten voor reislustige globetrotters.

NOMAD producten staan voor hoge kwaliteit en een lange levensduur. Van slaapzakken, slaapmatten en tenten tot wandelsokken, rugzakken en kleding. NOMAD heeft alles in huis voor een complete kampeer- en reiservaring.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022