Nu solliciteren

Leuke stage bij een start-up op de P.C. Hooftstraat!

Functie Stagiair met commerciële instelling
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking Plus een mooie bonus bij succesvolle leads!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij een kijkje nemen achter de schermen bij een Startup? Wil je leren over ondernemen en recruitment, terwijl je ook je eigen skills verbetert? Met een kantoor op de P.C. Hooftstraat is het in ieder geval geen enkele dag saai!

Je komt te werken bij dit bedrijf, een recruitmentbedrijf gespecialiseerd in Tech. Dit bedrijf is een jong en hecht bedrijf en deelt het kantoor samen met twee andere Startups. Hierdoor hangt er een heel energieke sfeer en is er naast hard werken ook veel ruimte voor gezelligheid. Wij zoeken een stagiair die zich voornamelijk zal focussen op recruitment. Je krijgt goede, persoonlijke begeleiding door een van de professionals en zal al snel veel eigen verantwoordelijkheid hebben. Er zijn ook verschillende opties voor het schrijven van een mooie scriptie/onderzoek.

Werkzaamheden

Deze stage geeft je een heel mooie mogelijkheid om jezelf, en anderen, klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Bovendien is er een kans om na je stage in dienst te treden!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lijkt dit jou een vette uitdaging? Neem dan contact op met Lieke via Lieke@barnes.nl of 0681870567.

Barnes

Welkom bij Barnes, een energieke startup met een no-nonsense beleid en gedeeld leiderschap. Word jij de baas van je eigen business en ben je bereid om hier volledige verantwoordelijkheid voor te dragen? Lees hieronder meer over jouw droomfunctie!

Wij zijn…

Barnes, een recruitmentbedrijf gespecialiseerd in Tech. Barnes is een jong en hecht bedrijf. Bij Barnes zijn we volop in beweging wat leidt tot een energieke en inspirerende sfeer. Samenwerken, kansen grijpen en creëren, doorzetten, daar ligt onze kracht… En dit zijn eigenschappen die we ook graag terugzien bij jou.

Jouw baan…

Is met een kantoor op de P.C. Hooftstraat in ieder geval geen enkele dag saai! Meer weten over ons? Check dan de vacature!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-8-2022