Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstage in Rotterdam met impact (HBO/WO)!

Functie Stagiaire Science & Impact
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 maand
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De wereld van wetenschap en universiteiten zitten vol met kansen voor impact. Wij zoeken naar een proactieve stagiair(e) die met ons actief de vertaling wil maken van dat potentieel naar impact. Jij werkt mee aan het opzetten van nationale impactprogramma's, valorisatieprogramma's bij universiteiten en werken met jonge wetenschappers aan vraagstukken voor de toekomst. Echte impact dus.

Over …

… is de denk- en doetank voor de betekeniseconomie: een economie waarin niet alleen economische groei centraal staat, maar juist welzijn van mens, dier en natuur. Wij zijn (kennis)partner voor organisaties met een taak of ambitie binnen complexe sociaal-maatschappelijke opgaven.

Gedreven door de overtuiging dat kennis het hoofdingrediënt is voor innovatie met impact, bieden wij onderzoeks- en innovatieprogramma’s die draaien om leren én doen. In onze leerprogramma’s leren deelnemers en gaan zij aan de slag met relevante (wetenschappelijke) kennis, vaardigheden, mensen en tools om maximale impact te bereiken. Buiten het leren om verbinden wij relevante en verrassende stakeholders met elkaar, vertalen wij kennis naar de juiste plek en bieden wij werkmethodes om proactief en duurzaam innovaties te realiseren.

Wij werken met toonaangevende organisaties als: Coca-Cola European Partners, VGZ, HEINEKEN NL, Gemeente Rotterdam, en meer. Je komt bij een gemotiveerd en hardwerkend team, dat hard samenwerkt naar een mooiere wereld.

Werkzaamheden

Je draait mee op projecten die primair zijn gericht op het inzetten van wetenschappelijke kennis, en deze zo te vertalen naar producten met meerwaarde voor de maatschappij. We noemen dat ook wel valorisatie. Je leert over samenwerken met universiteiten en getalenteerde jonge wetenschappers. Dat betekent dat jij niet alleen andere mensen helpt om impact te maken, je leert gaandeweg ook nog eens veel van onze inspirerende deelnemers over toekomstgerichte thema’s.

Binnen het programma houd je je bezig met projectmanagement van projecten als de Purpose Accelerator en het Valorisation Program. Daarnaast doe je aan stakeholdermanagement en draag je bij aan ontwikkeling van nieuwe ideeën.

Dit leer je

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022