Nu solliciteren

Stagiair(e) Online Marketing & Social Media

Functie Grafisch vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Master
Locatie Amstelhoek
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Omschrijving bedrijf:

Wij zijn dit bedrijf, de werkmaatschappij van meerdere labels zoals Cornelis Music, Redline Music, Freeway Recordings en meer! Hiermee vertegenwoordigen wij de muziek van onder anderen: OG3NE, Beste Zangers, Romy Monteiro, John West, De Club van Sinterklaas, Elize en meer in diverse genres waaronder Nederlandstalig, Pop, Dance en Urban.

Dit bedrijf is een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de muziekindustrie. Ons team bestaat uit creatievelingen en mensen met een enorme passie voor muziek en een ongekende drive om een toegevoegde waarde te leveren aan onze artiesten.

Werkzaamheden

Functieomschrijving & werkzaamheden

Als Stagiair(e) Online Marketing & Social Media ben je verantwoordelijk voor alle facetten van Online Marketing en Content Creatie en ondersteun je het team in het beheren van alle social media kanalen.

Daarnaast zul je actief bezig zijn met het creëren, bewerken, en monitoren van alle content op diverse kanalen waaronder YouTube, Facebook, Instagram en TikTok. Tijdens je stage zul je onder andere de volgende werkzaamheden verrichten:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022