Nu solliciteren

Kom jij stage lopen bij dit bedrijf, in een jong en enthousiast team?

Functie Stagiair communicatie (m/v/x)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 150
Salaris opmerking Inclusief reiskostenvergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf in het kort\ Dit bedrijf is een project dat is opgericht om bewoners in ontwikkelbuurten te ondersteunen en de verbondenheid in deze buurten te versterken. De studenten en starters die zich hier vrijwillig voor inzetten wonen in de buurten waar ze actief zijn. Zo weten ze precies wat er lokaal speelt en zijn ze onderdeel van de buurt. In totaal zijn er zo’n 80 vrijwilligers verdeeld over tien verschillende buurten in Amsterdam en Zaandam.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?\ Als Stagiair Communicatie ben je veel bezig met content maken voor o.a. social media, de website en nieuwsbrieven. Verder stuur je een team met Contentmakers aan. Deze vrijwilligers zijn per team verantwoordelijk voor het bijhouden van de social media. Jij ondersteunt hen hierin. Daarnaast werk je mee met de projectleiding van Dit bedrijf. Doordat we een klein team hebben kun je echt iets toevoegen aan de organisatie en meedenken over strategische vraagstukken op management niveau.\ \ Afhankelijk van je studierichting en interesses kun je de focus leggen op voor jou leerzame en interessante werkzaamheden. Je hebt daardoor de nodige vrijheid wat betreft de invulling van je stage. Je kunt bijvoorbeeld bijdragen aan het organiseren van trainingen, sollicitatiebijeenkomsten of kleine evenementen. Het is ook mogelijk om je meer te richten op community building, inclusie of werving van nieuwe gebruikers. Wekelijks heb je overleg met je stagebegeleider binnen Dit bedrijf en bepalen we samen je programma\ \ Tijdens deze stage ga je veel leren over de dynamiek van buurten waar Dit bedrijf actief is, werken met vrijwilligers, leiding geven en sociaal werk. Je zult je daarnaast ontwikkelen op organisatorisch vlak en op het gebied van communicatie en samenwerken.

Gewenste profiel

Wie zoeken wij?\ Jij (m/v/x) studeert Communicatie, Commerciële Economie, Toegepaste Psychologie of een andere vergelijkbare studie. De stage die je zoekt is voor minimaal 3 dagen per week om je studie in de praktijk te brengen en het werkveld te ontdekken, of om te combineren met je afstudeeronderzoek.\ \ Je bent maatschappelijk betrokken, goed met taal en vind het leuk om content te maken. Het werken in een dynamische organisatie met veel jonge mensen vind je leuk, net als het hebben van diverse taken. Je hebt energie en verantwoordelijkheidsgevoel en het opdoen van interessante werkervaring is voor jou belangrijker dan een hoge stagevergoeding.\ \ We willen graag meer diversiteit in onze organisatie en geven daarom voorkeur aan mensen die op dit moment nog ondervertegenwoordigd zijn.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022