Meewerkstage Young dit bedrijf: student (technische) geneeskunde, health care management (of aanverwant)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Young KINASE
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 39 weken 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 375 per maand
    Reiskosten worden vergoed
Taakomschrijving

Voor onze bedrijfstak Young dit bedrijf zijn we op zoek naar een stagiair voor een periode van 5 tot 9 maanden. Studeer jij (technische) geneeskunde en/of health care management en wil je meer leren over bedrijfsontwikkeling in een snel groeiende organisatie? Houd jij van dynamiek en krijg je er energie van de dingen die op je pad komen aan te pakken? Lees dan snel verder.

Organisatie

dit bedrijf is een consultancybedrijf opgezet door en voor zorgverleners. Dit bedrijf heeft een grote ambitie: de zorg laten werken. Ons bedrijf bestaat uit twee onderdelen die nauw met elkaar samenwerken:

dit bedrijf Consultancy

dit bedrijf Consultancy biedt zorgorganisaties consultants met een medische achtergrond. Zij hebben de switch gemaakt van zorg aan bed naar zorgconsultancy, vanuit de overtuiging dat ze in die rol de meeste waarde toevoegen. Ze zijn al wat verder in hun carrière, hebben ervaring met projectmatig werken en kunnen opdrachtgevers de juiste inhoud brengen.

Young dit bedrijf

Met Young dit bedrijf bieden we flexibele ondersteuning aan met medisch-inhoudelijke kennis. We helpen zorgorganisaties met de digitale transitie. Onze mensen zijn jong, flexibel en volgen een medische studie. Ze spreken de taal van de werkvloer en zijn goed in staat te helpen bij de implementatie van innovaties. Ondertussen leren deze aanstaande zorgverleners over de organisatie van zorg. Die kennis nemen ze mee, om zo nu en in de toekomst, de zorg beter te laten werken

Werkzaamheden

Bedrijfsvoering: Als stagiair van Young dit bedrijf, ben je vanaf dag één een vast onderdeel van het Young dit bedrijf team. Je werkt één op één samen met de manager van Young dit bedrijf en de andere teamleden. Je ondersteunt waar nodig in het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf. Denk hierbij aan marketing, sales, recruitment, administratie, strategie etc. Je hebt je eigen doelen en verantwoordelijkheden en levert input vanuit jouw studentenperspectief.

Projecten: Tijdens je stage pak je één of meerdere grote projecten op, waar jij eindverantwoordelijk voor bent. De inhoud van een project bepalen we samen. Wat is er op dit moment nodig voor het bedrijf én wat vind jij leuk om te doen en te leren? Denk aan het ontwikkelen van een nieuwe training, het opzetten van een kwaliteitsonderzoek, het organiseren van congressen en studentenevenementen, of andere acties rondom de professionalisering en groei van de bedrijfstak Young dit bedrijf. Daarnaast ben je vrij om mee te draaien op dit bedrijf consultancy en Young dit bedrijf projecten, als die mogelijkheid zich voordoet.

Onderwijs: Onze dit bedrijf consultants hebben iedere woensdagmiddag een onderwijs- en ontwikkelingsmiddag. Als stagiaire bij Young dit bedrijf sluit je bij deze momenten aan. Super leuk om je collega’s in de consultancytak te leren kennen én heel leerzaam!

Gewenste profiel

Je doet een masterstudie (technische) geneeskunde, health care management of aanverwant (of gaat hier binnenkort mee beginnen). Je bent beschikbaar voor 5 tot 9 maanden, voor een fulltime meewerkstage. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

Ondernemend: Je hebt er zin in om samen met het Young dit bedrijf team te bouwen aan ons bedrijf. Je vindt het heerlijk om operationeel bezig te zijn en houdt van snelheid en dynamiek in je werk. Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken en bij te springen waar dat nodig is.

Flexibel: Je bent flexibel en stressbestendig. Wanneer er veranderingen plaatsvinden, krijg je hier juist energie van en beweeg je mee. Je wordt zelfs een beetje enthousiast van dingen die in eerste instantie ‘onmogelijk’ lijken en denkt in out-of-the-box oplossingen.

Energiek: Je bent communicatief sterk en krijgt er energie van om samen met je team te werken aan concrete doelen. Je hebt zin om je de komende periode vast te bijten in de nieuwe dingen die tijdens de stage op je afkomen. Je vindt het leuk om in een kleine organisatie als dit bedrijf te werken en brengt vrolijkheid met je mee.

Lef: Jij vindt het leuk om ‘buiten de gebaande paden’ te gaan en wil naast je studie een andere kant van de zorg leren kennen. Jij hebt zin om nieuwe dingen te leren en bent daarbij niet bang om fouten te maken.

Wat bieden wij

Als stagiaire bij Young dit bedrijf ben je vanaf dag één onderdeel van het dit bedrijf team. We zijn een ambitieuze groep jonge mensen met een hart voor de zorg. We bieden je de mogelijkheid om te werken en leren in een dynamische omgeving waarin je veel vrijheid hebt en de lijntjes kort zijn.

We hebben een prachtige kantoorvilla in Bussum, pal naast het station, waar we graag samen lunchen en leuke dingen doen. We werken deels op kantoor, deels thuis en deels bij de opdrachtgever. Je kunt rekenen op een stagevergoeding passend bij jouw opleiding en ervaring, een werktelefoon en reiskostenvergoeding.

Tijdens je stage leer je over bedrijfsvoering in een snel groeiende organisatie. Daarnaast doe je inhoudelijk veel kennis op over de achterkant van de zorg en zorgconsultancy tijdens de wekelijkse terugkommomenten op kantoor samen met de dit bedrijf consultants. We stellen samen je persoonlijke leerdoelen op, waar je gedurende je stage aan wil werken. We vinden het belangrijk dat je ook zelf invulling geeft aan de inhoud van je stageperiode. Wat wil jij graag leren?

Startdatum is flexibel tussen de maanden augustus 2022-februari 2023.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Gezondheidszorg, sociale & medische diensten
  • Klein (10-49)
  • Bussum, Nederland