Hoe kunnen wij onze unieke producten het beste in de markt introduceren?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Commerciële stagiair(e)
  • Wanneer
    Ingetrokken 19 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Wie is dit bedrijf?

dit bedrijf levert metalen samengestelde producten uit stalen buis, plaat en profielen. Onze kracht ligt bij de ontwikkeling, productie en levering van series en herhalende producten van staal. Dit bedrijf heeft een jong en dynamisch team van 45 collega’s. Wij handelen in opdracht voor diverse branches zoals de digital signage markt en we werken voor diverse grote winkelinrichters, de meubelindustrie en industriële toelevering.

dit bedrijf is specialist in het samen ontwikkelen met de klant, waar we door onze expertise de producten op een slimmere manier kunnen produceren met als doel dat het eindproduct van de klant beter wordt. Dit proces noemen wij Quick Response Manufacturing (QRM). We bereiken deze manier van werken door aan de voorkant van het proces veel mee te denken met de klant en ons “metalen brein” toe te passen. Hierdoor zorgen we er aan de achterkant voor dat de operationele processen zijn ingericht op herhalende series.

Werkzaamheden

Opdrachtomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair die voor ons en met ons kan gaan kijken naar de mogelijkheden om nieuwe, unieke producten in de markt te zetten. Deze producten zijn door ons bedrijf bedacht en nog nergens op een markt te vinden. Wij hebben ook al meerdere samples van de producten gemaakt en wij verwachten dat deze producten veel mensen gaan helpen om bepaalde handelingen en situaties makkelijker te maken. Meer informatie over de producten krijg je te horen wanneer je hier langs komt voor een gesprek.

Het doel van deze stage is om te formuleren wat de meest ideale manier is om de producten in de markt te introduceren. Hier moet marktonderzoek gedaan worden op een aantal vlakken:

  • In kaart brengen van de potentiële markt voor de artikelen;

  • Opstellen wensen, eisen en mogelijkheden van dit bedrijf;

  • Onderzoeken welk aanpak het beste past bij de opgestelde wensen en eisen;

  • Het schrijven van een marktonderzoek hoe dit bedrijf de producten het beste kan introduceren. Het is belangrijk dat er naar aanbevelingen toegewerkt wordt welke binnen dit bedrijf past.

Wat bieden wij

Algemene informatie

Het betreft een fulltime onderzoeksstage (38 uur). In het begin van de stage zullen we je uiteraard van alles leren over dit bedrijf en leer je op de werkvloer de mensen kennen. Want ken je de mensen en de processen van ons bedrijf, ben je ook beter in staat om te begrijpen hoe je dit bedrijf en de unieke producten aan de markt kan introduceren.

Naast goede begeleiding, leuke collega’s en een interessante opdracht ontvang je ook een stagevergoeding van €500,- per maand. Wij zoeken een stagiair(e) die kan starten in januari/februari 2023. Bij voorkeur zo vroeg mogelijk. De duur van de stage is 20 weken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Metaalindustrie
  • Micro (1-9)
  • Gilze, Nederland