Nu solliciteren

Stagiair(e) Controller gezocht bij dit bedrijf in Rotterdam!

Functie Controller
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Dit bedrijf Financieel is een ambitieuze en dynamische opleider binnen de financiële dienstverlening en stelt alles in het werk om haar klanten op innovatieve wijze te ontzorgen. Ben jij ambitieus en heb je affiniteit met de financiële sector? Dan zou jij zomaar het talent kunnen zijn waar dit bedrijf naar zoekt!

Als stagiair bij dit bedrijf zien we je als een volwaardige medewerker en heb je je eigen verantwoordelijkheden (uiteraard onder begeleiding van je leidinggevende). Daarnaast bieden we veel doorgroeimogelijkheden, zo zijn veel van onze voormalige stagiairs inmiddels vast in dienst en doorgegroeid naar zowel specialistische als leidinggevende rollen.

Werkzaamheden

Jij helpt mee met de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting en geniet van het controleren van periodieke balansdossiers. Ook wil je meemaken hoe een jaarrekeningproces werkt, waarbij jij ervoor zorgt dat alle betrokken partijen tijdig hun input aanleveren. Waar je ook mee aan de slag gaat, je helpt en denkt mee met het optimaliseren van onze financiële processen door middel van digitalisering en automatisering.

Jij houdt de financiële afdeling scherp, kijkt kritisch mee in dit bedrijfbrede projecten en denkt vanuit bedrijfskundig- en controllingperspectief mee in strategische vraagstukken. Als jij risico’s signaleert, schroom je niet deze aan de kaak te stellen, ongeacht wie daarin je gesprekspartner is.

Daarnaast moeten alle financiële werkzaamheden ook doorgang vinden en doordat alle financiële processen door één afdeling worden gedaan kan jij als stagiair bij ons meewerken in alle verschillende onderdelen van een Finance afdeling.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Hoffelijk

Hoffelijk is dé innovatieve opleider voor professionals en organisaties van de toekomst. We zijn actief binnen de zakelijke dienstverlening en bieden onze klanten complete ondersteuning in hun ontwikkeling. Dagelijks ondersteunen we meer dan 20.000 professionals in onze digitale leeromgeving. Professionals die werkzaam zijn in verschillende sectoren, bijvoorbeeld de financiële dienstverlening, detachering en het beroepsonderwijs.

Als stagiair bij Hoffelijk zien we je als een volwaardige medewerker en heb je je eigen verantwoordelijkheden (uiteraard onder begeleiding van je leidinggevende). Daarnaast bieden we veel doorgroeimogelijkheden, zo zijn veel van onze voormalige stagiairs inmiddels vast in dienst en doorgegroeid naar zowel specialistische als leidinggevende rollen.

Wil jij ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn, een professional worden op dit gebied en daarmee deel uitmaken van Hoffelijk? Solliciteer dan direct.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022