Nu solliciteren

HR Stage corporate dit bedrijf

Functie HR-medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Goes
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 maand
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 325
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Samen met het hr-team ben jij verantwoordelijk voor het werkplezier van meer dan 2000 medewerkers op de parken en hoofdkantoor. Die collega’s hebben het werkplezier volledig aan jou te danken.

Werkzaamheden

De hr-afdeling verwelkomt jou graag bij hun op de afdeling. De hr-afdeling is opgedeeld in verschillende teams: HR Hoofdkantoor, HR Parken & HR Stagebureau. Deze teams zorgen samen voor de werving, selectie, trainingen en het personeelsbeleid van dit bedrijf. Samen met tien collega’s ben jij elke dag bezig met het vergroten van het werkplezier van al onze medewerkers en stagiaires.

Wij zijn de afdeling hr. We zijn met zijn tienen en we hebben 2 á 3 studenten per semester. Kom jij ons ook versterken? Je komt in één van de teams terecht. In het team parken ondersteun je …, door het gehele takenpakket van het hr-parken team op te pakken voor meer dan 40 van onze eigen dit bedrijf parken. Daarnaast krijg je ook je andere projecten en taken. Denk aan het uitrollen van een waarderingsbeleid voor alle medewerkers of proactief meedenken met juridische cases.

In het team stagebureau ondersteun je …met onder andere de werving & selectie, het organiseren van selectiedagen en het regelen van bedrijfspresentaties. Je krijgt ook je eigen projecten en taken.

In het team hoofdkantoor ga je …ondersteunen. Zij houden zich bezig met recruitment, advies en projecten. Kortom, de hr-afdeling zorgt ervoor dat alles rondom personeel goed geregeld wordt.

Gewenste profiel

Gedurende jouw werkdag word je regelmatig gebeld door sollicitanten of collega’s. Dit is voor jou geen enkel probleem want jij bent stressbestendig en flexibel. Het constant schakelen vind je leuk en je krijgt hier energie van. Je zit vol enthousiasme en je hebt een collegiale instelling!

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022