Nu solliciteren

Marketing stage beschikbaar in Rijswijk!

Functie Marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rijswijk ZH
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf werd opgericht in 2015 en is een snelgroeiende en energieke deep-tech start-up van de TU Delft. Het bedrijf heeft als doel om met onze technologie, ‘de Archimedes Drive’, een nieuwe technologische revolutie in gang te zetten. De afgelopen jaren zijn we sterk op R\&D gericht geweest en hebben we gekeken naar het op de markt brengen van een kwalitatief hoogstaand product. Vandaag, met de introductie van ons eerste commercieel verkrijgbare product, zijn we in een fase beland waarin we onze marketingactiviteiten moeten opzetten en verfijnen om ervoor te zorgen dat onze revolutionaire technologie in handen komt van veel geïnteresseerde partijen. Met dit doel willen we een duidelijke boodschap kunnen overbrengen aan onze klanten en partners over onze producten, visie en prestaties.

Als Marketing Stagiair ben je verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van het bedrijf. Deze activiteiten omvatten het creëren van algemene marketinginhoud (productbrochures, banners, posters en video's), het maken en onderhouden van website-inhoud en het actief zijn op sociale media met periodieke berichten. Je zorgt ervoor dat het bedrijf een professionele uitstraling heeft en dat onze revolutionaire producten de nodige aandacht krijgen. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen met de business development team om maximale exposure voor het bedrijf en onze producten te garanderen.

Wij zijn daarom op zoek naar iemand die de ambitie heeft om verantwoordelijkheid te nemen om onze marketingpraktijken in het bedrijf te ontwikkelen en te behouden. Wij zijn niet gebonden aan een start maand. Hoe eerder hoe beter.

Werkzaamheden

De verantwoordelijkheden:

Het creëren van marketing content:

Gericht marketing voor specifieke klanten

Content op sociale media

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Gezellig klein team waar je veel vrijheid krijgt en waar we gezellig elke vrijdag een vrijmibo houden.

Neem snel contact met ons op als je wilt werken in een snelgroeiend bedrijf.

IMSystems b.v.

IMSystems werd opgericht in 2015 en is een snelgroeiende en energieke deep-tech start-up van de TU Delft. Het bedrijf heeft als doel om met onze technologie, ‘de Archimedes Drive’, een nieuwe technologische revolutie in gang te zetten. Hierbij hebben wij de hulp van jou nodig op het gebied van marketing.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022