Uitdagende stage voor communicatiestudent bij social startup in Utrecht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair communicatie
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 52 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Betaalbare en gezonde lunches voor alle basisschoolleerlingen; dat is het doel van dit bedrijf! Het stimuleren van een gezond eetpatroon en het tegengaan van kansenongelijkheid zijn juist nu zo belangrijk! Want hoe zou het zijn als alle basisschoolleerlingen dagelijks een gezonde lunch krijgen aangeboden op school? Zodat alle kinderen een gezond eetpatroon ontwikkelen en dat dat niet afhankelijk is van de portemonnee van hun ouders? Dit is onze droom! Hiermee leren kinderen dat gezond eten ook leuk en lekker kan zijn.

dit bedrijf is een maatschappelijk initiatief in Utrecht dat gestart is in de zomer van 2020. Gelukkig is er steeds meer behoefte aan gezond eten op de basisschool en daarom verwacht dit bedrijf een flinke groei te maken. Om die groei te ondersteunen zoeken we een topper van een communicatie stagiair.

Gewenste profiel

De stagiair wordt verantwoordelijk om het communicatiebeleid van dit bedrijf verder uit te werken, aansluitend op het groeiproces van de organisatie. Er moet een goed communicatieplan komen om de verschillende stakeholders tijdig en juist te informeren. Ook is het van belang dat de stagiair het beleid kan uitwerken naar acties: het onderhouden van social media, het benaderen van relevante partijen, het opzetten van speciale acties, en nog veel meer! Wij zijjn een jonge en groeiende organisatie en kunnen een frisse blik goed gebruiken.

We zoeken iemand die het mooi vindt om een bijdrage te leveren aan onze missie: het gezond laten eten van de basisschooljeugd op school. Belangrijke gevraagde competenties: samenwerken, initiatief nemen, resultaatgericht zijn.

Wat bieden wij

Je komt te werken in een jong en enthousiast team dat bezeten is van het klaarmaken en aanbieden van gezond eten voor kleine kinderen en daarbij food-waste wil voorkomen. Je levert dan ook een belangrijke bijdrage aan een gezondere toekomst voor onze jeugd! Je leert bij ons zelfstandig werken, initiatiefnemen en je ontwikkelt je eerste ondernemer-skills in een nieuwe markt!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Gezondheidszorg, sociale & medische diensten
  • Klein (10-49)
  • Utrecht, Nederland