Nu solliciteren

Uitdagende Online Marketing Stage Social Enterprise Den Haag/Bussum

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juli 2023
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Vergoeding afhankelijk van opleidingsniveau & relevante werkervaring
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een trendsettend bedrijf op het gebied van pure cosmetica. Met webshop, conceptstore en beauty salon. Onze slogan: 'Smeer niet op je huid, wat je niet kunt eten'. Ons speerpunt is online groei. Daar kunnen we je hulp bij gebruiken! En kun jij heel veel leren.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij de online marketeer die zin heeft om mee te helpen INDISHA online verder te laten groeien? Wil je ervaring opdoen met Shopify, Klaviyo en SEO? En social media voor een bedrijf? Houd je er van om initiatieven te nemen en ruimte te krijgen? En kritisch mee te denken? Dan zijn wij naar je op zoek.

INDISHA B.V.

INDISHA, pure cosmetics & co is een unieke webshop met een selectie van de puurste, eigentijdse & effectieve (niche) cosmetica merken ter wereld. Ons motto : 'Smeer niet op je huid, wat je niet kunt eten'. Dat nemen we heel letterlijk. We checken alle ingredienten van producten persoonlijk. En nemen alleen die producten op die we 100% vertrouwen. Dat scheelt jou uitzoek werk & tijd.

Ik (oprichter Jeanine) ben mijn werkende carriere in 1995 gestart bij l'Oreal als productmarketeer. Later heb ik als interimmer opdrachten gedaan voor o.a. Beiersdorff (Nivea/Labello). Nog zo'n groot cosmetica concern. Van twijfelachtige ingredienten die cosmetica producten bevatten, had je als marketeer geen flauw idee. Daar kwam ik pas achter toen ik een artikel las van een visagiste die zich ging verdiepen wat er in de producten zat waarmee ze werkte. En zich een hoedje schrok! Getriggerd door dit artikel nam ik ook de producten die ik gebruikte onder de loep. Kocht een aantal boeken om me verder te verdiepen in cosmetica ingredienten. En besloot ook te switchen. Het bleek een lastige zoektocht om mooie, pure merken te vinden die ook nog eens werken. Maar ik vond ze!

Steeds meer raakte ik overtuigd dat de cosmetica gezonder & duurzamer moest qua aanbod. En was verontwaardigd over het feit dat al die producten met twijfelachtige ingredienten zomaar verkocht mochten worden. Dat werd de start van INDISHA. Een ecologisch, ecochic concept om andere te verleiden eens een puur cosmetica product te proberen. Door te laten zien dat puur ook mooi & werkzaam kan zijn. En je geen concessies hoeft te doen als je switcht van twijfelachtig naar puur. Ook wilde ik mensen de zoektocht te besparen die ik had gehad.

Nu kon ik zelf bouwen aan een mooi merk. Ecochic beauty merken een platform geven om hun verhaal te vertellen. En mijn (bescheiden) bijdrage leveren aan een duurzamer wereld. Bouw je mee?

P.S. Van 2011 tot en met mei 2022 hebben we ook een fysieke winkel en salon gehad. Wat o.a. heel veel klant inzichten heeft opgeleverd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2023