Nu solliciteren

Uitdagende stage marktonderzoek en analyse in Amsterdam

Functie Stagiair marktonderzoek & analyse
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking bruto per maand op fulltime basis (36 uur)
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een opleiding op het gebied van sociale wetenschappen of marketing & communicatie? Wil je hands-on ervaring opdoen met klant- en marktonderzoek en jouw onderzoeksvaardigheden ontwikkelen bij hét communicatiebureau van de Nederlandse boekenbranche? Wij hebben plaats voor een enthousiaste student (3e- of 4e-jaars hbo/wo) voor een meewerkstage op de afdeling marktonderzoek & analyse.

Je taken

Als stagiair(e) marktonderzoek & analyse help jij mee om onze campagneteams van de juiste doelgroep- en marktinformatie te voorzien. Je doet deskresearch, je zet enquêtes uit en je houdt de performance van onze campagnes bij.

Je voert nauwkeurig onderzoek uit en je aarzelt daarom ook niet om jouw collega’s te adviseren op basis van de inzichten die je hebt opgedaan.

Bij de dit bedrijf zit je dicht op de praktijk. We zijn continu bezig met de ontwikkeling van onze campagnes. Je ziet dan ook direct wat de insights die jij aanlevert betekenen voor de koers van ons werk!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lees meer over onze campagnes https://www.cpnb.nl/campagnes of over onze organisatie https://www.cpnb.nl. Ons kantoor is gevestigd op Overtoom 197-IV in Amsterdam. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan een korte motivatie en je cv naar Natasja Molenkamp n.molenkamp@cpnb.nl.

Stichting CPNB

Onze stichting is initiator en organisator van o.a. Boekenweek, Kinderboekenweek en De Nationale Voorleesdagen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023