Nu solliciteren

Uitdagende HBO (Afstudeer) Stage marketing nabij Groningen

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Westerbroek
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiair op onze marketingafdeling ga je je bezig houden met de vindbaarheid en zichtbaarheid van ons bedrijf. Als content marketeer maak je landingspagina’s en schrijf je teksten die aansluiten bij de juiste zoektermen. Daarnaast ga je nieuwsbrieven schrijven aan de hand van de contentplanning. Het gaat hierbij om mails om klanten te informeren en te inspireren.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief. Overtuig ons van jouw kwaliteiten: waarom moeten we voor jou kiezen en niet jouw medestudent.

Simian BV

Over Simian B.V.
De drie drukwerksites Reclameland, Drukland en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V. Elk merk heeft zich gespecialiseerd in drukwerk.

Wat doet Simian?
Ruim 500.000 klanten in Nederland en België worden door de drie drukwerksites bediend. We drukken alles zelf en hebben websites waar klanten makkelijk en snel drukwerk kunnen bestellen.

Wat is de visie van Simian?
Drukwerk bij de websites van Simian bestellen moet net zo makkelijk zijn als thuis een printje maken. Optimaal bestelgemak, korte levertijden en geen drempels. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023